Sağlık ve eğlence bir arada

Güncelleme Tarihi:

Sağlık ve eğlence bir arada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 22:05

Yeni yıla girmeye sayılı günler kalaherkeste ‘Ne hediye alacağım?’ telaşı var. Klasik hediyelerden sıkılanlarsevdiklerine termal tatil hediye edebilir. Terma City Yalova da başarılıalternatifler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

“BİR yıla nasıl girerseniz öyle devam eder” parolasından yola çıkan Terma City Yalova, sağlık dolu bir yılbaşı planı hazırladı. Terma City; gala, zengin menü, çocuklar için aktiviteler, termal su ve özel spa, masaj paketleriyle keyifli bir tatil için tüm sosyal donatıları ve konsept oda seçenekleriyle misafirlerini ağırlamaya hazır. Terma City Yalova’daki keyifli yılbaşı programının teması “Güzellikler ve sağlıkla gel 2023” olacak. Programla ilgili bilgi veren tesis yetkilileri, “Bali’den özel olarak getirilen uzman terapistler eşliğinde 2022’ye sağlık fışkıran termal sularda veda ederken, 2023’e sağlık dolu ‘Merhaba’ demeniz sağlanacak. Gala programı öncesi gün boyunca çocuklar için film gösterimleri ve eğlenceler, mini club, aktiviteler, ateş çukurları,sokak lezzetleri, yeme-içme seçenekleri mevcut” dedi.

Haberin Devamı

Sağlık ve eğlence bir arada

Sağlık ve eğlence bir arada

Sağlık ve eğlence bir arada

UNUTULMAZ BİR GECE

Yetkililer, şöyle devam etti: “Enfes gala yemeği eşliğinde Nicole Rona’nın şarkılarıyla ‘Merhaba’ diyeceğimiz 2023 kutlamaları Vip Lounge’da şömine başında sabaha kadar devam edecek. Hem siz Terma City’nin termal sağlıkla yeni yıla girebilir, hem de sevdiklerinize ömür boyu unutamayacakları bir yılbaşı gecesi hediye edebilirsiniz.”

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLDÜ

TESİSTE 6 bin metrekare sağlık, spa&kür merkezi ve 2 bin 200 yatak kapasiteli büyüleyici bir yatırımla, açık-kapalı yüzme havuzları ve spor merkezlerinin yanı sıra ailelere özel havuzlar ve sosyal alanlar da mevcut. Ziyaretçiler için her ayrıntının düşünüldüğü projede, 8 aile hamamı, hamamlar, cilt bakım odası, fitness, güzellik salonu, kapalı havuz, kese odası, plates studio, sauna, solaryum, terapi odaları, termal sıcak su havuzu ve jakuzi, 3 vip terapi salonu, vitamin bar mevcut. Dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise projenin Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenerek yapılandırılmış olması.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!