Sağlığın yeni boyutu: Fizik tedavi ve medikal estetik uyumu

Güncelleme Tarihi:

Sağlığın yeni boyutu: Fizik tedavi ve medikal estetik uyumu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 00:29

Özel Gazi Fizik Tedavi Tıp Merkezi Başhekimi ve Mesul Müdürü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hatice Banu Kenar, medikal estetik birimlerinin sağlık hizmeti vermeye başladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Fizik tedavi ve medikal estetiğin bir arada sunulduğunu belirten Dr. Hatice Banu Kenar, “Sağlığınıza kapsamlı bir yaklaşım sunuyoruz. Estetik uygulamalarımızla sizlere sadece görünüşünüzde değil, aynı zamanda yaşam kalitenizde de olumlu değişiklikler sunuyoruz” dedi.

FİZİKSEL RAHATLIĞI DA ARTIYOR

“Sağlık sektöründe yenilikçi bir adım atan merkezimiz, fizik tedavi hizmetlerinin yanı sıra artık medikal estetik alanında da faaliyet göstermeye başladı” diyen Dr. Hatice Banu Kenar, şöyle devam etti: “Bu yeni yönümüz, hastalarımızın hem fiziksel hem de estetik ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Merkezimizde görev yapan deneyimli doktorlarımız, medikal estetik uygulamalarını, sağlık ve güzellik arasındaki ince çizgiyi gözeterek gerçekleştiriyor. Tedavilerimiz, kişinin doğal güzelliğini ön plana çıkarmayı ve aynı zamanda fiziksel rahatlığını artırmayı hedefliyor.”

Haberin Devamı

HANGİ HİZMETLER VERİLİYOR?

Özel Gazi Fizik Tedavi Tıp Merkezi Medikal Estetik Birimi’nde verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Dr. Hatice Banu Kenar, “Hizmetlerimiz arasında dolgu, botoks, cilt gençleştirme işlemleri, selülit tedavileri, saç dökülmesini azaltan tedaviler, ozon tedavisi, saç ve cilt mezoterapi, gençlik aşısı, sıvı yüz germe, medikal peeling uygulamaları, yüz askılama (ameliyatsız yüz germe), göz kapağı estetiği ve burun estetiği yer alıyor. Her bir tedavi, hastalarımızın ihtiyaçlarına özel olarak planlanmakta ve yüksek standartlarda uygulanmaktadır. Sağlığınız ve güvenliğiniz bizim için her zaman önceliklidir” diye konuştu.

KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ

“Fizik tedavi ve medikal estetiğin bir arada sunulduğu merkezimizde, sağlığınıza kapsamlı bir yaklaşım sunuyoruz” diyen Dr. Hatice Banu Kenar, “Estetik uygulamalarımızla sizlere sadece görünüşünüzde değil, aynı zamanda yaşam kalitenizde de olumlu değişiklikler vaat ediyoruz. Sağlığınızı ve güzelliğinizi önemsiyoruz ve bu yolda sizlere kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!