Saç ekiminde 14 yıllık tecrübe

Güncelleme Tarihi:

Saç ekiminde 14 yıllık tecrübe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 20:44

Dr. Hair Este Clinic, 14 yıllık tecrübesi ve 9 binin üzerindeki operasyondeneyimiyle saç ve estetik konusunda dünyadaki son gelişmeleritakip ederek, danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

SAÇ ekimi konusunda yanlış algıları ve korkuları güçlü kadrosu ve uzman ekibiyle ortadan kaldıran Dr. Hair Este Clinic, kişiye özel yaklaşımları ve kalıcı çözümleriyle saç kaybına yönelik gerçekçi tedavi planları sunuyor. Alanında uzman doktorları ve tecrübeli ekibiyle en başarılı teknikleri ileri teknoloji ekipmanlarıyla bir araya getiren merkez, operasyonlarında da başarılı ve yüz güldüren sonuçlara ulaşıyor. Dr. Hair Este Clinic’te tüm süreçler doktor kontrolünde ilerliyor. Sadece standartlarını güncel tutmakla kalmayıp aynı zamanda hastalarının tüm isteklerine de içtenlikle ve gerçekçi yaklaşıyor. Hastane ortamındaki özel ve steril operasyon odalarında gerçekleştirilen işlemlerde uzman doktorlar ile hareket ederek danışanın güvende ve desteklenmiş hissetmesini sağlıyor.

SIKI TAKİP

Haberin Devamı

Ayrıca butik çalışma prensibiyle bir işlem günü sadece bir hastaya ayrılıyor. İşlemin sakin, kendi hızında ve etkili sonuçlanacak şekilde güvenle ilerlemesine özellikle dikkat ediliyor. Ayrıca operasyon sonrasında da hastalarla iletişimde kalınıp tüm iyileşme sürecinin de sıkı takipçisi oluyorlar. Saç ekimi sonrası deneyimleyeceğiniz 12 aylık tüm süreci birlikte yaşıyor ve tüm tedavilerin sonucu için ayrı bir mutluluk yaşıyorlar. Dr. Hair Este Clinic’te ücretsiz saç analizi ve ön muayene sonucunda uzman kadrosu ve doktoru ile birlikte danışanların isteklerini göz önünde bulundurarak kişiye özel tedavi planı sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!