Rotary'den Grup Gündoğarken konseri

Güncelleme Tarihi:

Rotaryden Grup Gündoğarken konseri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 12:35

Rotary'den Grup Gündoğarken konseri

Haberin Devamı

İZMİR'de, Rotary 2440'ncı Bölge'ye bağlı 8 kulüp tarafından, çocuk felcini önleme çalışmaları kapsamında Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde, Grup Gündoğarken'in sahne aldığı konser düzenledi.
Rotary'nin yıllardır büyük uğraş verdiği çocuk felcini dünya üzerinden silme çalışmalarına fon yaratmak amacıyla bu yıl Çeşme, Efes, Gündoğdu, Konak, Smyrna, Urla Rotary kulüpleri bir araya gelerek ünlü müzik grubu Grup Gündoğarken'in sahneye çıktığı bir konser düzenledi. İlhan, Burhan ve Gökhan Şeşen tarafından 1982 yılında kurulan, 1983 yılında Levent Kırca Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kadıncıklar" adlı müzikli oyunun müziklerini yaparak ve sahnede icra ederek profesyonel müzik hayatına başlayan Grup Gündoğarken, Mest of Gündoğarken, Hayat Bu, Bir Yaz Daha Bitiyor, Yaz Bulutları albümlerinde yer alan sevilen şarkılarını rotaryenler ve Çocuk Felci'ne savaş için seslendirdi.
Çocuk felcini tamamen yok etmek için bu yıl çalışmalarını artırdıklarını dile getiren Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı İsmail Rodoplu, polio aşısına fon yaratmak amacıyla bu konseri düzenleyen 8'nci grup kulüplerine teşekkür etti.
Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!