Pınar Karşıyaka'da Wright el yaktı

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyakada Wright el yaktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 11:50

Pınar Karşıyaka'da Wright el yaktı

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği yeni sezon öncesi yabancı kadrosunu tümüyle değiştirmeye hazırlanan Pınar Karşıyaka'nın listesindeki ABD'li uzun forvet Julian Wright'ın maliyeti, yönetime geri adım attırdı.
Kariyerinde daha önce NBA'de New Orleans ve Toronto formaları giyen, geçen sezon İtalya'da Trento'da oynayan 29 yaşındaki Wright için nabız yoklayan Pınar Karşıyaka, oyuncunun İsrail'den gelen yıllık 350 bin dolarlık teklifi geri çevirdiğini öğrendi. Yeni sezonda küçülmeye gidip, yabancı ücretinde tavanı 200 bin dolar olarak belirleyen yeşil kırmızılılar 350 bin doları bile beğenmeyen Wright'a teklif yapmaktan vazgeçti.
Bu arada adı İspanya'dan Laboral Kutxa ve ülkemizden Fenerbahçe'yle anılan Iverson'a Rusya'dan Khimki Moskova'nın da talip olduğu iddia edildi. Sözleşmesi gereği Pınar Karşıyaka'dan yeni sezonda 400 bin dolar alması gereken Iverson, başka bir kulüple anlaşması durumunda 100 bin Euro'ya bonservisini alabilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!