Partide halka açık iftar

Güncelleme Tarihi:

Partide halka açık iftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 16:04

Partide halka açık iftar

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partililere ve vatandaşlara parti binasında kurulan kafeteryada iftar yemeği verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, her akşam parti binasında halka açık iftar yemeği verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Ramazan ayı başlamadan önce aldığımız karar ile bu sene İl Başkanlığı'mızda halka açık olarak hemşerilerimize iftar yemeği veriyoruz. Aldığımız karar neticesindeki mutluluk tablosunda gördüğümüz vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlaması bizleri memnun etti. Vatandaşlarımızın katılımıyla her akşam iftar saatinde yemekhanemiz dolup taşıyor. Tüm vatandaşlarımızı Ramazan boyunca devam edecek olan iftar soframıza katılmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik anlayışı bir kez daha bu katılımlarla pekişiyor. Ramazan ayının birlik ve beraberlik pusulası oluyor kurduğumuz iftar sofralarımız. Her gün farklı bir ilçemizde ev ziyaretleri ve iftarlar gerçekleştiriliyor. Buralara bizde iştirak ederek farklı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, hasbihal etme imkanı buluyoruz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!