Pamucak sahilinde plaj futbolu

Güncelleme Tarihi:

Pamucak sahilinde plaj futbolu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 15:05

Pamucak sahilinde plaj futbolu

Haberin Devamı

İZMİR'in Selçuk İlçesi'ndeki Pamucak Sahili, Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla ilk kez düzenlenen plaj futbolu turnuvasına ev sahipliği yaptı.
Selçuk Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ilk kez düzenlenen plaj futbolu turnuvası 3- 4 Eylül tarihlerinde 4 takımın mücadelesine sahne oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Resmi Plaj Futbolu Turnuvası Selçuk etabının ilk maçında Selçuk Gençlik Spor ile Belevi Gençlerbirliği Spor, ikinci maçta ise Çamlık Spor ile Selçuk Efes Müzesi karşılaştı. Yaklaşık 50 golün atıldığı ve Selçuk'ta bir ilk olma özelliği taşıyan turnuvanın başlama vuruşunu AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı yaptı. Bakıcı, birinci olacak takımın diğer takımlardan takviye alarak Türkiye genelinde yapılacak plaj futbolu maçlarında Selçuk'u temsil edeceğini ifade etti.
İki gün süren turnuvanın Selçuk etabında Selçuk Gençlik Spor birinci, Çamlık Spor ikinci, Belevi Gençler Birliği üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. Turnuvaya katılan sporculara madalyalarını Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile TFF yetkilileri takdim etti. Ödül töreninde ayrıca Federasyon yetkilileri tarafından Başkan Bakıcı ile Selçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sönmez Akbaş ve Selçuk Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Harun Kutlu'ya plaket verildi.

SELÇUK (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!