Özlen Çopuroğlu'ndan kadın girişimci için özel akademi

Güncelleme Tarihi:

Özlen Çopuroğlundan kadın girişimci için özel akademi
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 15:34

İş insanı Özlen Çopuroğlu, kadın girişimcileri destek amacıyla önemli bir adım attı ve “Ladies First Academy”yi kurdu.

Haberin Devamı

 

TÜRKİYE’nin önde gelen reklam ajanslarından Meta Communication’ın kurucu ortağı Özlen Çopuroğlu, Meta Communication çatısı altında bir akademi kurdu. “Ladies First Academy” adlı kurum, kadınlara hem marka eğitimleri veriyor hem de el becerilerini keşfedip, hobilerini mesleğe dönüştürebilmeleri için atölyeler düzenliyor. Bu ay İzmirli kadınlar için düzenlenecek olan atölye pandemi nedeniyle online yapılacak.
Ajansın ortaklarından Özlen Çopuroğlu, kurucusu olduğu Ladies First Academy’yi kısaca şöyle tanımlıyor: “Akademimiz, kadın girişimciliğini destekleyen hızlandırılmış bir eğitim programıdır.”

4EĞİTİMLERİ VE ATÖLYELER
Çopuroğlu, akademide hem marka eğitimler verdiklerini hem de kadınların el becerilerini keşfedip hobilerini mesleğe dönüştürebilmelerini sağlayacak atölyeler düzenlediklerini belirterek, “Ladies First Academy’de kendi işini kurmak ve marka yönetimini bizzat yapmak isteyen, girişimcilik konusunda etkin kadınlara eğitim veriyoruz. Ayrıca el becerilerini geliştirerek ilgilendikleri hobiyi ticarete dönüştürmeyi amaçlayan kadınlarımıza atölye çalışmalarımızla destek oluyoruz. Alanında uzman profesyonellerden oluşan bir ekiple çalışıyoruz. Her an güncellenmekte olan pazarın ve teknolojinin değişimlerine göre tüm eğitimlerimizi sürekli yeniliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

UZMANLAŞTIRIYORUZ
Kadınlara istedikleri alanda uzmanlaşma fırsatı sunduklarını ifade eden Özlen Çopuroğlu, aynı zamanda ticari atılımları için onlara bir yol haritası da çıkardıklarını belirtiyor:
“Kadınlarımızı dijital pazarlama ve teknolojiyle ilgili konularda eğitiyor, kişisel hobi alanlarını keşfetme yolculuklarında yetkinliklerinin farkına varmalarını sağlıyoruz. Uygulamalı eğitimlerle, onları içinde bulunmayı arzu ettikleri alanda uzmanlaştırıyoruz. Akademi’den mezun olduklarında, girişimciliğe ilk adımları atarken, ticari atılımlarının geleceği için yol haritası oluşturmalarına da destek oluyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!