ORGANICS by Red Bull İzmir yeme & içme sektörünün öncülerinden tam not aldı

Güncelleme Tarihi:

ORGANICS by Red Bull İzmir yeme & içme sektörünün öncülerinden tam not aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2021 21:38

 Red Bull, Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull’u Yeniyer Alaçatı’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle yeme & içme sektörünün önde gelenleriyle buluşturdu. ORGANICS by Red Bull’un, Organics Sessions çatısı altında, alanında birbirinden üstün yetenekleri biraraya getirdiği etkinliğe, sektörün önemli isimleri katıldı.

Haberin Devamı

 

Red Bull, %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici tatlarla harmanladığı organik içecek serisi ORGANICS by Red Bull’u Yeniyer Alaçatı’da gerçekleştirilen bir etkinlikle yeme içme sektöründen önemli isimlerin beğenisine sundu.

ORGANICS by Red Bull için “Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen etkinliğe Mustafa Aksakallı, Kerem ve Hande Mimaroğlu, Ozan Balaban ve Serkan Akyurt gibi isimler katıldı. ORGANICS by Red Bull ürünlerine, alanında birbirinden yetenekli isimler yol arkadaşlığı ediyor. Yetenekli müzisyen Nilipek.’in verdiği akustik konserle başlayan akşam, ünlü şef Cihan Kıpçak ve miksolog Yiğitcan Gençer’in ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzetini ideal yemek uyumları ve içecek reçetelerinde yorumlayarak bu etkinlik için özel olarak hazırladığı imza lezzetleri ve özel sunumları ile devam etti. Bir başka ORGANICS by Red Bull yeteneği olan fotoğrafçı Dilan Bozyel ise, ”Organik Anlar” fotoğraf projesi için deklanşörüne basarak sanatçı ve katılımcıların en doğal anlarını ölümsüzleştirdi. Sanatçı Seda Gazioğlu’nun etkinliğe özel tasarladığı organiğin toprakta, yeteneğin de gen sarmallarımızda filizlendiğini anlatan ‘Yetenek Sarmalı’ isimli eserler katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

ORGANICS by Red Bull İzmir yeme & içme sektörünün öncülerinden tam not aldı

ORGANICS by Red Bull’un lezzetleri ile hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenler, Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate lezzetleriyle raflarda yerini alan ORGANICS by Red Bull ürünlerini deneyebilirler. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da Organics By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!