OPET'in minik trafik dedektifleri

Güncelleme Tarihi:

OPETin minik trafik dedektifleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 14:17

OPET'in minik trafik dedektifleri

Haberin Devamı

OPET, 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' kapsamında istasyonlarında gerçekleştirdiği Trafik Dedektifleri Projesi eğitimi İzmir'de öğrencimlerin katılımıyla yapıldı.

'Trafik Dedektifleri Projesi' kapsamında İzmir'deki OPET Mirap Petrol'de 'Trafik Güvenliği' eğitimi, İzmir Emniyeti Trafik Denetim Şube Müdürlüğü'ne bağlı özel eğitim kadrosu tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde öğrencilere trafik kurallarının günlük hayatta nasıl etkin kullanılabileceği konusunda bilgi verilirken interaktif bir biçimde öğrencilerin örnek olaylarda rol almaları sağlandı. OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk ve Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi'nden yetkililer de etkinliğe katıldı. Proje için hazırlanan filmler ve eğitim dokümanları katılımcılarla paylaşılırken OPET'in maskotu OPEDO da organizasyona renk kattı.

Öğrenciler, 'Trafik Dedektifi' eğitiminin ardından yeni edindikleri bilgilerle istasyona gelen sürücülerin trafik bilgilerini gözden geçirmelerini sağladılar. Öğrenciler, OPET pompa görevlileri ile birlikte sürücülere trafik kuralları ile farkındalık yaratacak açıklamalarda bulunurken özellikle 'yaşam kemeri' takılmasının önemini vurguladı.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk "OPET olarak bizim işimiz yolları keyifli yolculuklara çevirmek. Bunun için istasyonlarımızda müşterilerimiz için en kaliteli ürünleri ve konforlu koşulları sunuyoruz. Ama görevimiz bununla da bitmiyor. Bizim için keyifli olduğu kadar güvenli bir yolculuk da geçirmeniz önemli. Türkiye'nin en önemli sorunları arasında yer alan trafik kazalarını önlemek ve daha bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda bugüne kadar 3-17 yaş arasında, yaklaşık 1 milyon 900 bin çocuk ve gence trafik eğitimi vererek Trafik Dedektifi kimlik kartı dağıttık" ddei.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!