Okulda İngilizce proje fuarı

Güncelleme Tarihi:

Okulda İngilizce proje fuarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 12:28

Okulda İngilizce proje fuarı

Haberin Devamı

ÖZEL İzmir SEV İlköğretim Kurumları, İngilizceyi etkin olarak kullanan bireyler yetiştirmek amacıyla İngilizce Projeler Fuarı düzenledi. Öğrenciler yıl boyunca yaptıkları farklı proje ve etkinlikleri fuarda sunma fırsatı buldu.
İzmir SEV öğrencileri, tüm yıl boyunca İngilizce derslerinde yaptıkları çeşitli projeleri, Ortaokul kampüsünde düzenlenen İngilizce Proje Fuarı'nda velilerine etkileşimli olarak sundu. İngilizce derslerinde yaptıkları projeleri 'cesaret ve sebat' teması ile ilişkilendiren öğrenciler, aslında yabancı bir dil öğrenmenin bu iki erdemi gerektirdiğini de vurguladı.
Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları İngilizce Bölüm Başkanı Jennifer Öztürkeri projeyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Özel İzmir SEV Kurumları olarak hedeflerimizden birisi de öğrencilerimizi İngilizceyi etkin olarak kullanabilen bireyler olarak yetiştirmektir. Bir dili etkin olarak kullanabilmenin ölçütü de üst düzey düşünme becerileri olan bilginin analiz ve sentezini yapabilmek, duygu, düşünce ve yorumun da içinde harmanlandığı yeni bir ürün ortaya çıkartmaktır. İngilizce derslerimizde bu amaca hizmet eden pek çok çalışma yapılmaktadır. Yapılan tüm bu çalışmalar, yabancı dili bir amaç olmaktan çıkartıp fikir, duygu ve düşüncenin ifadesi için bir araç haline getirmektedir. 'Cesaret ve Sebat başarı getirir' fikrine vardırmak istediğimiz öğrencilerimiz, tüm yıl boyunca İngilizce derslerinde yaptıkları çeşitli projeleri fuarda sundular."

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!