Okul bahçesini yemyeşil yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Okul bahçesini yemyeşil yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 12:05

Okul bahçesini yemyeşil yaptılar

Haberin Devamı

İZMİR İnner Wheel Derneği işbirliğiyle Çeşmealtı Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde fidan dikimi şenliği gerçekleşti. Daha yaşanabilir bir dünya için toplam 20 fidanın toprakla buluşturulduğu şenlikte, öğrencilerin gösterileri alkışlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen şenliğe Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, CHP'li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, İzmir İnner Wheel Derneği Başkanı Özden Ünver, dernek üyeleri, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, hayırseverler, veliler ve öğrenciler katıldı. Şenliğe, öğrencilerin atık malzemeler defilesi, birçok ağacın tanıtılıp öneminin vurgulanması, otistik çocuklar eğitim merkezi sınıfı öğrencilerinin "Tohumlar Fidana, Fidanlar Ağaca Dönmeli Yurdumda" adlı şarkıyı seslendirmeleri ve ritim grubunun gösterileri renk kattı.

Konuşmaların ardından İzmir İnner Wheel Derneği Başkanı Özden Ünver'e, Otistik çocuklar eğitim merkezi sınıfının oluşturulmasında emeği geçen Burçin Kıpman'a ve Okula desteklerinden dolayı Avni Avcı'ya Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Başkan Sibel Uyar ve İzzet Gündüz tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından ise Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Sibel Uyar ve İzzet Gündüz öğrencilerle birlikte okulun bahçesine ilk fidanı dikti. Etkinlikte, toplam 20 çam ve portakal fidanı toprakla buluşturulup, can suyu verildi.

Mehmet EMEÇ / URLA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!