Oktay Batal modayı aşkla buluşturdu ortaya ‘Shelove’ markası çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oktay Batal modayı aşkla buluşturdu ortaya ‘Shelove’ markası çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2021 23:59

 E-ticaret ve dijital pazarlama uzmanı Oktay Batal, tekstilci iş insanı Onur Tetikli’yle birlikte kadın modasına yön verecek yepyeni bir marka kurdu. Aşktan, cesur kadınlardan ve özellikle İzmirli kadınlardan ilham alınarak tasarlanan markanın koleksiyonları, web sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına ulaşacak.

Haberin Devamı

 

Teknoloji alanındaki gelişmelere paralel olarak alışveriş alışkanlıklarımız da değişti. Son yılların yükselen değeri online mağazalar sayesinde artık hepimiz, zahmet çekmeden alışveriş yapabiliyoruz. Özellikle pandemi döneminde altın çağını yaşayan e-ticaret sektörüne şimdi iddialı bir marka daha geliyor: Shelove.

İKİ BAŞARILI İŞ İNSANI GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

10 yılı aşkın süredir e-ticaret ve dijital pazarlama alanlarında çalışan Oktay Batal ile 10 yıldır kendi şirketiyle tekstil sektöründe faaliyet gösteren Onur Tetikli’nin kurduğu marka, web sitesi üzerinden moda tutkunlarıyla buluşacak. İki başarılı iş insanının tüm tecrübelerini yansıttığı marka, kadınlara yönelik giyim ürünleriyle hem moda hem de e-ticaret dünyasına damgasını vuracak.

Haberin Devamı

 ZAMANSIZ BİR STİL ARAYANLARA

Oktay Batal, Shelove markasının koleksiyonlarının güçlü kadınlardan ilham alınarak oluşturduğunu söyledi: “Shelove markasını yaratırken, büyüleyici bir aşktan ve kurallarını kendi koyan, cesur adımlar atmaktan çekinmeyen İzmirli kadınlardan ilham aldık. Romantik, gotik, sade, abartılı; her zevke, her tarza uygun tasarımlar yaratmaya özen gösterdik. Shelove, kalıpların dışına çıkmayı seven ve zamansız bir stil arayan kadınların vazgeçilmezi olacak. İddia ediyoruz; kadınlar bu markaya âşık olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!