Oğuzhan Özkaya’ya büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Oğuzhan Özkaya’ya büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2023 06:13

Gelecek yıl okul kayıtlarının şimdiden dolduğunu belirten Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, tüm öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti. Köy Enstitüsünden ilham alan üretim ve inovasyon okulu modelini başarıyla yürüttüklerini anlatan Oğuzhan Özkaya: “Üreterek öğrenen, yaşam becerilerini kavrayan ve uygulayan, dünyayı tanıyan öğrenciler yetiştirmeyi hedefledik” dedi.

Haberin Devamı

 

Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Özkaya, Köy Enstitüsünden ilham alan üretim ve inovasyon okulu modelini başarıyla yürüttüklerini anlatarak, “Eğitim modelimiz, başarılarımız ve ulaştığımız hedeflerimiz öğrenci ve velilerimiz tarafından da görüldüğü için gelecek yıla ait tüm kayıtlarımız doldu. Öğrenci ve velilerimize gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederiz” dedi.

Üreterek öğrenen, yaşam becerilerini kavrayan ve uygulayan, dünyayı tanıyan öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Oğuzhan Özkaya, “Gördüğümüz ilgi ve ulaştığımız tablo bunu başardığımızı gösterdiği için mutluyuz” diye konuştu.

Özkaya, anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu ve fen liseleri, Ege Atletik Spor Kulübü, Özbilim Araştırma ve Geliştirme Birimleri ile 500 öğretmen ve idari personel 5 bin civarında öğrencisi ile büyük bir aile olduklarını anlattı.

Haberin Devamı

Tarım ve hayvancılık, binicilik, medya, tekstil, seramik, kidsnook, mutfağın kimyası, yazılım ve kodlama gibi birçok atölyede hayatı öğrenen öğrencilerin üretken, yaşayarak öğrenen bireyler olarak yetiştiğini kaydeden Özkaya, “İlkokulumuzda her ay bir öğrenci kendi kişisel sergisini açıyor. Bu öğrenciye özgüven, motivasyon ve sanat sevgisini kazandırıyor” dedi.

Okul Öncesi Hayatın Temeli

Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini anlatan Özkaya, “Anaokulu hayatın temelidir. Öğrendiklerimizin büyük bölümünü okul öncesi yaşlarda alıyoruz. Bu nedenle anaokulu eğitimini 3 yaştan itibaren çok önemsiyoruz” dedi.

Yaşlılar Haftası etkinliğinde büyüklerin geçmişte hiçbir teknolojik araçtan yardım almadan yaşamlarını sürdürmesini anlayabilmek için okul bahçesinde anaokulu öğrencilerinin hamur açıp odun ateşinde gözleme pişirdiğini söyledi.

18 Mart’ın 108. Yıldönümü

Güzelbahçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni’nin paydaşı olduklarını belirten Oğuzhan Özkaya, “Çanakkale Şehitleri konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Ceyda Karanfil ilçe 3’üncüsü olarak bizleri ayrıca gururlandırdı” dedi.

Haberin Devamı

Ege Atletik Başarıları

Ege Atletik Spor Kulübünün başarılarının her geçen gün arttığını anlatan Oğuzhan Özkaya, Oryantiringde Şubat ayında yapılan İzmir müsabakalarında 18 madalyanın 10’unun okul takımı tarafından kazanıldığını bildirdi. Özkaya, “Bu yıl 103’üncüsü düzenlenen Atatürk Kır Koşusunda Ferdi Küçük Kızlar Kategorisinde, Duru Kaptan İlçe, Ferdi Yıldız Erkekler Kategorisinde, Kevin Başar İlçe birinciliklerini kazanırken, Takım sıralamalarında ise; Yıldız Erkek Takımımız İlçe ikincisi ve Küçük Erkekler Takımımız İlçe İkincisi olurken, Küçük Kızlar Takımımız İlçe üçüncülüğü elde etti” dedi.

Matematik Yarışması

Oğuzhan Özkaya, “İzmir Fen Lisesi’nin ilk defa düzenlediği ve geleneksel haline getirmek istediği 1’inci Ortaokullar Arası Matematik Yarışmasında derece aldık. Güzelyalı Kurs Merkezi öğrencilerimizden Kemal Uçarkaya 9’uncu olarak gümüş madalya almaya hak kazanmıştır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!