Öğretmenler Günü'nü türkülerle kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler Gününü türkülerle kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 08:43

Öğretmenler Günü'nü türkülerle kutladılar

Haberin Devamı

İZMİR'de bir özel eğitim kurumunun öğretmenleri, Öğretmenler Günü'nü Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda düzenlenen etkinlikte türkülerle kutladı.

İzmir Final Eğitim Kurumları'nın Alsancak, Çankaya, Karşıyaka Temel Liseleri'nin yanı sıra Bayraklı Özel Öğretim Kursu, Mavişehir Özel Öğretim Kursu ve Alsancak Özel Öğretim Kursu öğretmenleri ve eşleri ile, Çiğli Rotary Kulübü'nden Levent Dolmen ve eşi Dilek Dolmen, Burdur İli Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Refik Kaya'nın da yer aldığı 320 kişi vardı. Türkiye'de 38. kurumun Ege Bölge Koordinatörü Osman Oğuz, "Burası, kurulduğu ilk günden beri Atatürk ilke ve inkilaplarından hiç ayrılmamış, hiçbir zaman siyasetle ilgilenmemiş, sadece eğitim işine odaklanmış bir kurumdur. Bundan sonra da böyle olacaktır. Çalışmalarımızda yürekten adanmışlık anlayışını önemseriz yani öğrencilerimizi hem en iyi şekilde sınavlara  hazırlar; hem de bilgi, donanımlarına önem veririz.  Her öğrencimizi ayrı bir dünya olarak kabul ederiz ve onlara ayrı ayrı zaman ayırarak eğitimde bireysel farklılıkların önemli olduğunu hissettiririz" dedi. Engin Koyuncu ve orkestrası geceye türkü ve şarkılarıyla renk kattı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: Final

01)Toplu Foto

02)Pasta

03)Osman Oğuz, Celal-Gülcan Meral, Şevket Ertem

04)Celal-Gülcan Meral, Sevket Ertem, Hanife-Osman Oğuz

05)Fatma Beşçınar, Banu Tüken

06)Suna-Heves Gülay

07)Caner-Emine Akertek

08)Fulya Ünlü ve Metin Özgün baloda şarkılar seslendirdi.

09)Servet-Kemal Yanık

10)Hayati-Güler Kural

11)Derya Yolcu, Pınar Çalışkan, Atakan Atalay, Derya Kırım

12)Nafiz-Aysun Erdoğan

13) Ayşegül İskender, Gizem Uslu, Melek Ötegengil, Gülşah Haydaroğlu, Filiz Mutlu, Yeşim Çalık, Çisil Can, Hanife Zambak, Duygu Akın, Duygu Gün

14)Zeynep Çavuşoğlu, Yıldız Er

15)Dilek-Levent Dolmen

16)Metin Özgün, Fulya Ünlü

17)Nilgün Çiçek, Şevket Ertem

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!