Öğretim Görevlisi'ne "Hizmet Ödülü"

Güncelleme Tarihi:

Öğretim Görevlisine Hizmet Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 13:23

Öğretim Görevlisi'ne "Hizmet Ödülü"

Haberin Devamı

ÇEŞME Rotary Kulübü, başarılı hizmetleri nedeniyle, Ege Üniversitesi Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinan Kurt'a "Hizmet Ödülü" verdi.

Çeşme ile ilgili birçok bilimsel araştırma, makale ve bildiriler nedeniyle ödüle layık görülen Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinan Kurt'a ödülünü vermek için Çeşme'deki bir otelde tören düzenlendi. Törende konuşan Çeşme Rotary Kulübü Dönem Başkanı Suzan Çırağ, Rotary Kulübü olarak, Çeşme'de başarılı hizmet eden kişi ve kuruluşlara, Çeşme'ye olan katkılarından dolayı "Hizmet Ödülü" verdiklerini söyledi. Bugüne kadar Çeşme Rotary Kulübü'nün Çeşme'de birçok kişi ve kuruluşa "Hzimet Ödülü" verdiğini vurgulayan Çırağ, "Bu yıl da, Ege Üniversitesi Çeşme Turizm  ve Otelcilik  Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinan Kurt'a, törenle hizmet ödülü verildi. Değerli Öğretim Görevlisi Sinan Kurt'u, başarılı çalışmalarından ve araştırmalarından dolayı kutluyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de başarılar dileriz" dedi.

Ödüle layık görülen Kurt'ta duyduğu memnuniyeti dile getirip, çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

2001 yılında mezun olduğu okulunda 2012 yılından bu yana öğretim görevlisi olarak çalışan Sinan Kurt'un Çeşme ile ilgili birçok bilimsel araştırma, makale ve bildirisi bulunuyor. 2015 - 2016 yıllarında, "Antik Çağda Tarım ve Ulaşım Çeşme Örneği" adlı, Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli Bilimsel Araştırma Projesi"nde görev alan Kurt, 2014 yılından bu yana da "Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Çeşme Mutfağı" konusunda bilimsel araştırma yapıyor.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME, (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!