Ödüllerini aldılar

Güncelleme Tarihi:

Ödüllerini aldılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 17:27

Ödüllerini aldılar

Haberin Devamı

TÜRK Kızılayı Foça Şubesi'nin faaliyetlerine maddi destek sağlayan bağışçılar ile Kızılay Haftası nedeniyle Foça'daki okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
Reha Midilli Kültür Merkezi'ndeki törene CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Türk Kızılay Kadın Kolları üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Türk Kızılayı Foça Şubesi Başkanı Muharrem Yeşilkaya'nın açış konuşmasının ardından, Kızılay'ın kuruluşu, tarihçesi, genel ve şube faaliyetlerinden oluşan slayt gösterimi sunuldu.
Ardından Kızılay Haftası kapsamında Foça'daki okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerle Türk Kızılayı Foça Şubesi'nin faaliyetlerine maddi destek sağlayan bağışçılara ödüllerilinin verilmesine geçildi. Birincilikleri resim dalında Yenifoça Reha Midilli İlkokulu'ndan Ela Damla Aki, şiir dalında Yenibağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu'ndan Sevdanur Yıldırım, Kompozisyon dalında Reha Midilli Anadolu Lisesi'nden Eda Nur Aytaç'ın kazandığı yarışmalarda derecelere girenlere çeşitli hediyeler ödül olarak dağıtıldı. Ardından birinci olan şiir ve kompozisyon yazan öğrenciler tarafından okundu.
Kızılay bağışçıları Ali Haydar Çelebi ve Hasan Güller ile desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a plaket takdim edilmesiyle tören sona erdi.
Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!