Ödemiş'e iki halı saha açıldı

Güncelleme Tarihi:

Ödemişe iki halı saha açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 11:10

Ödemiş'e iki halı saha açıldı

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş ilçesi Ertuğrul ve Alaşarlı mahallelerinde, belediyenin yaptırdığı iki halı saha törenle hizmete açıldı.
Ödemiş Belediyesi, merkeze uzak mahallerde yaşayan vatandaşların sosyal aktivitelerine katkı sağlamak amacıyla yaptırdığı iki halı sahayı hizmete açtı. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2014'deki yerel seçimler öncesinde halı saha sözü verdiklerini hatılatarak bugüne kadar 8 halı saha açtıklarını söyledi. Ödemiş'te gençlik merkezi temeli attıklarını da söyleyen Badem, Gölcük Gölü'nün rekreasyon çalışmaları için Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Çevre İl Müdürlüğü ile görüşme halinde olduklarını belirtti. Badem, "Gölcük Gölü'nün rekreasyonu için 1 milyon lira katkı aldık. Gölcük en kısa zamanda bir turizm merkezi haline gelecek" diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Kiraz, Kınık, Menderes ve Kemalpaşa'da halı saha açtıklarını anlatan Milletvekili Hamza Dağ, "AK Partili belediye başkanları şehirlerine hizmet almak için devamlı Ankara'ya gelerek bizimle mesai yapıyorlar. Hiçbir CHP'li belediye başkanı bize gelip bir istekte bulunmadı. Ayrımcılık yapmadık, yapmayız. Bugün açacağımız iki halı sahadan 5 mahallemiz yararlanacak" dedi. Konuşmasında 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili de değerlendirme yapan AK Partili Dağ, "Bu millet 15 Temmuz'da bir işgali daha püskürtmüştür. İki başlı sistem nedeniyle, bir tarafta güçlü cumhurbaşkanı, bir tarafta güçlü başbakan vardı. Yeri geldi cumhurbaşkanına müdahale ettiler, yeri geldi başbakana müdahale ettiler. Artık iki başlı sistem olmaması için bu değişikliğe ihtiyaç var" dedi.
Konuşmaların ardından önce Ertuğrul Mahallesi, daha sonra Alaşarlı Mahallesi'ndeki halı sahaların açılış kurdelesi kesildi. İzmir Milletvekili Hamza Dağ, eski Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler'in durduğu kaleye penaltıdan gol attı.
Alaşarlı Mahallesi'ndeki halı sahanın çevresine zeytin ve çam ağacı dikildi.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir); (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!