Normalleşmeyle kurslar başladı

Güncelleme Tarihi:

Normalleşmeyle kurslar başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2021 20:16

TURGUTLU Belediyesi, kontrollü normalleşme süreci kapsamında farklı branşlarda kurslarını açtı.

Haberin Devamı

Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi, Eski Belediye Binası, Nurgül Fidan Spor Salonu ve Yedi Eylül Spor Salonu’nda yapılacak kurslar hafta içi ve hafta sonu gerçekleşiyor. Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle tiyatro, resim, çini, cilt bakım, manikür, pedikür ve işaret dili kursları düzenleniyor. Eski Belediye Binası’nda Türk Halk Müziği kursu, Nurgül Fidan Spor Salonu’nda pilates ve jimnastik, Yedi Eylül Spor Salonu’nda ise 6-14 yaş grubu için basketbol kursları eğitmenler tarafından veriliyor. Ayrıca çocuk grubu için halk oyunları kursu AKM’de, yetişkinler için halk oyunları kursu ise Nurgül Fidan Spor Salonu’nda yapılıyor.

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Turgutlu Belediyesi bünyesinde ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle başlayan kurslar pandemi tedbirleri alınarak olarak sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşiyor. Kurslara kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen katılımcılar Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 7’nci katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelebilirler ya da 0(236) 313 21 22 numaralı telefonu arayabilir.

Haberin Devamı

BİRÇOK BRANŞ VAR

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Pandemi sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız kurslarımızı kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeniden açtık. Kurslarımızı çocuk, genç ve yetişkinlerimize yönelik farklı branşlarda düzenliyoruz. Belediyemiz bünyesinde açtığımız kursların yanı sıra Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle de çok çeşitli kurslarımızı hayata geçirdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!