Nirvana Suits yeni bir yaşam sunuyor

Güncelleme Tarihi:

Nirvana Suits yeni bir yaşam sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 13:26

İZMİR Menemen’e bağlı Ulukent’te yapımı devam eden ‘Nirvana Suits’, sağlam zemini, sosyal donatıları ve ulaşım imkanlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sunuyor. Temelleri Erdemark İnşaat, Katal İnşaat, Zeki Yüksel ve Alattin Cengiz ortaklığında geçtiğimiz ağustos ayında atılan Nirvana Suits, toplam 3 blok ve 105 daireden oluşacak.

Haberin Devamı


MAYIS 2022’DE TESLİM
Proje ortaklarından Zeki Yüksel, projenin kaba inşaatını tamamladıklarını belirterek, teknik, mekanik, tesisat ve sıva işlerinin hızla devam ettiğini söyledi. Yüksel, “Egekent metro durağına, çevre yoluna çok yakın, Karşıyaka ise sadece 15 dakika mesafede bulunan Nirvana Suits aile konseptine sahip. 1+1 bulunmayan projemizde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alacak. 7 bin 500 metrekare arsada yamaç üzerine kurulu ve ferah bir atmosfere sahip. Her dairenin kapalı otoparkı var. Projede yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları da yer alıyor. Evlerde birinci sınıf malzeme kullanıyoruz. Bir diğer önemli konu ise zemin kaya olduğu için depreme dayanıklı ve sağlam bir bölgede yer alıyor oluşu. Projemiz deprem yönetmeliklerine uygun şekilde inşa edildi. Toplam 50 milyon liralık yatırım maliyetine sahip Nirvana Suits’te anahtar teslim tarihini Mayıs 2022 olarak planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

KUZEYE TALEP ARTIYOR
Yaşanan pandemi sürecinden ve kent merkezinin sıkışıklığından bunalanların İzmir’in kuzey aksını tercih ettiğini belirten Zeki Yüksel, inşaat yatırımlarının da bu bölgede yoğunlaşacağını kaydetti. Yeni projelerle birlikte bölgenin değerinin de arttığına dikkat çeken Yüksel, şöyle devam etti: “Şehrin kuzey aksına doğru bir hareket söz konusu. Bunda yeni yapılan otoyollar, hastane ve eğitim kurumlarının bölgede yoğunlaşmasının da etkisi var. Nirvana Suits’te inşaat seviyesinde yüzde 60’ı geçtik. 24 Haziran’da lansmana çıkacağız. Projeyi temelden satmayı düşünmedik. Güven vermesi açından kendi öz sermayemizi kullandık. Alıcılara maketten değil de, görerek beğenebilecekleri bir imkan sunuyoruz. Daha çok Karşıyaka, Menemen ve Çiğli’den talepler alıyoruz. Yatırımcılar anlaşmalı bankalar aracılığıyla konut kredisi alabilecek, farklı ödeme seçenekleri de sunulacak. Bölgede yeni projelere de devam edeceğiz.”

AVANTAJLI FİYAT FIRSATI
Demir ve çimento gibi malzemelerin fiyatlarının son 1 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttığını ve bu durumun da inşaat maliyetlerine yansıdığını paylaşan Zeki Yüksel, projenin kaba inşaatını tamamladıkları için konut almak isteyenlere geçen yılın maliyetleriyle ve avantajlı fiyatlarla ödeme imkanı sunacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!