Necip Nasır Müfed’de Güven Tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Necip Nasır Müfed’de Güven Tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 10:47

YAPILAN KONGRE İLE MÜFED YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Müteahhitler Federasyonu’nun (MÜFED) gerçekleştirdiği kongreyle Nasır Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, oy birliği ile yeniden başkan seçildi.
Buca Kaynaklardaki Cennet Vadisi’nde gerçekleştirilen MÜFED kongresine katılan İzmir’deki müteahhit dernekleri üyeleri, gerçekleştirilen açık oylama sonucu Necip Nasır ve yönetim kurulunu onayladı. MÜFED Başkanı Necip Nasır, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörüne emek veren müteahhitlere, kendisine ve yönetim kuruluna gösterdikleri güven için teşekkür etti.
“MÜTEAHHİTLİĞİNİN TANIMININ YAPILMASI GEREKİYOR”
Yeni dönemde de müteahhitlik sektöründe yaşanan sorunların çözülmesi için her platformda göreve devam edeceklerini kaydeden Necip Nasır, Müteahhitler Federasyonu çatısı altında doğan sinerji ve güç birliğiyle sektörü daha sağlıklı bir yapıya kavuşturmak istediklerini dile getirdi. Türkiye’de müteahhitliğin tanımının yapılması gerektiğini de vurgulayan Nasır, ülke genelinde kurdukları konfederasyon ile müteahhitlik mesleğinin sınırlarının belirlenmesi, sektörün kanunsal tanımının yapılması için çalıştıklarının altını çizdi.
“BÜYÜK KATMA DEĞER ELDE EDECEĞİZ”
Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile yapılan çalışmalar sonucu çıkacak kanunun yakın zamanda TBMM’ye sunulması konularında da sona gelindiğini de açıkladı. Türkiye’de 300 bin müteahhidin olduğunu ifade eden Necip Nasır, çıkacak kanunla müteahhitliğin tanımının yapılacağı ve çerçevesinin belirleneceğini kaydetti. Nasır “Sektörün disiplin altına alınması ve daha kurumsal bir yapıya kavuşmasıyla birlikte yurt içi ve yurt dışından büyük katma değer elde edeceğiz” dedi. Gerçekleştirilen kongrenin ardından verilen iftar yemeği ile müteahhitler iftarlarını açtı.
MÜFED YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Necip Nasır, İsmail Kahraman, Mustafa Alkan, Ayhan Sulak, Köksal Uluca, Sinan Bezircilioğlu, Seyfullah Demir, Zeki Yüksel, Özgün Ünver, Hikmet Kar, İsmail Bazan, Murat Yıldır, Ali Yılmaz, Hasan Ali Kahraman, Adnan Baltalarlı, Musa Akgün, Ejder Karayılanoğlu, Önder Akboğa, Nevzat Şahin, Atilla Atlı, Hasan Karagöz, Deniz Doğan, Ayşegül Duran Türker, Ahmet Selik, Mustafa Erdem, Yahya Yıldız, Ferhat Özmen, İhsan Erkuş ve Ozan Kürüm.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!