Narlıdere'de sokaklar dezenfekte edildi

Güncelleme Tarihi:

Narlıderede sokaklar dezenfekte edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2020 12:05

Narlıdere'de sokaklar dezenfekte edildi

Haberin Devamı

İZMİR'in Narlıdere ilçesinde, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımlar, Beleadiye ekipleri tarafından yıkanıp,  dezenfekte edildi. CHP'li Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin çalışmaları yerinde inceleyip, vatandaşlara "Lütfen evlerinizde kalın" çağrısında bulundu.

ANA ARTERLER YIKANDI

Narlıdere Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden koronavirüsün yayılmasına karşı alınan önlemler kapsamında, dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Mithatpaşa Caddesi, Güngören Caddesi ve ana arterler ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokak ve kaldırımları dezenfektanlı su ile yıkadı. Tüm sokaklar fırça ile temizlendi. Çalışmaların aralıksız olarak tüm sokaklarda devam edeceği bildirildi.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla gerekli tüm tedbirlerimizi aldık belirti, "Bu konuda

imkanlarımızı seferber ettik. İnşallah bu beladan en kısa zamanda kurtulacağız. Vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça sokağa çıkmasın. Lütfen evlerinizde kalın" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!