Narlıdere Ata’sını saygı ve minnetle andı

Güncelleme Tarihi:

Narlıdere Ata’sını saygı ve minnetle andı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2020 13:04

Narlıdere Ata’sını saygı ve minnetle andı

Haberin Devamı

BÜYÜK önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edilişinin 82. yıldönümünde İzmir'in Narlıdere ilçesinde düzenlenen törende, saygı ve minnetle anıldı.

Demokrasi Meydanı'ndaki anma törenine, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, protokol üyeleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldı. Atatürk çelengine çelenklerin sunulasının ardından, saat 09.05'te sirenlerin çalınmasıyla birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. Narlıdere'de saatler 09.05'i gösterdiği sırada hayat adeta durdu. Vatandaşlar bulundukları yerde, sürücüler ise araçlarını durdurup, inerek saygı duruşunda bulundu.

10 KASIM'DA ÇOCUKLARA ÖDÜL TÖRENİ

Anma programı kapsamında, Narlıdere Belediyesi Çocuk Resim Kursu öğrencileri, yıl boyunca katıldıkları ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandıkları başarılardan dolayı sertifika ve madalya ile ödüllendirildi. Başkan Ali Engin, minik kursiyerleri ve ailelerini tebrik etti.

'DEVRİMLERİNİN BEKÇİSİYİZ'

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyor; bize emanet ettiği Cumhuriyetimize ve devrimlerine sonsuza kadar sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Rahat uyu Atam. Devrimlerinin bekçisiyiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!