Mutlu'ya pastalı destek

Güncelleme Tarihi:

Mutluya pastalı destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 13:12

Mutlu'ya pastalı destek

Haberin Devamı

GENEL kurulunu tamamlayan odalardan İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Odası'nın Başkanı Şükrü Erişen ile yönetim kurulu üyeleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret etti.

Mayıs ayında yapılması beklenen İESOB genel kurulu öncesi Başkan Mutlu'ya destek veren oda yöneticileri, özel hazırlattıkları ve üzerinde 'Her zaman olduğu gibi tüm ekibimizle yanınızda olmaktan gurur duyarız' yazılı pasta getirdi. Zekeriya Mutlu'dan çok şey öğrendiğini ifade eden oda başkanı Şükrü Erişen, "Zekeriya Mutlu bizim ustamızdır, ailemizden birisidir, ağabeyimizdir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Oda yönetimi olarak kongre sürecinde üzerimize düşecek her türlü vazifeye hazırız, başkanımızın arkasındayız" dedi.

Oda yöneticilerinin yaptığı jeste teşekkür eden İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise, Pide ve Gevrekçiler Odası yöneticileri ile aralarında gönül bağı bulunduğunu söyledi. Oda yöneticilerini şahsen tanıdığını belirten Mutlu, "Başkan Şükrü Erişen de çok yakın bir dostum. Yaptığım çalışmaların böylesine güzel jestlerle takdir edilmesi benim azmimi, şevkimi artırıyor. Vefalı bir kesimi oluşturan esnaf sanatkarlar ve yöneticileri her şeye layıktır" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!