Muratbey Uşak Avrupa'da kayıp

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Avrupada kayıp
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 13:12

Muratbey Uşak Avrupa'da kayıp

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 5'inci hafta mücadelesinde evinde Alman ekibi EWE Baskets'e 65-60 yenilerek 4'üncü mağlubiyetini alan Muratbey Uşak, sıralamada 7'nci basamakta yer bulabildi.
Avrupa'da sadece evinde Ventspils'i 74-69 dize getiren Muratbey Uşak, Neptunas'a 67-65, PAOK'a 59-52, Rosa Radom'a ise 83-77 boyun eğdi. Şampiyonlar Ligi'nde 22 Kasım Salı günü İtalya temsilcisi Openjobmetis'i Varese'yi konuk edecek olan Muratbey Uşak, ligde cumartesi günü Pınar Karşıyaka deplasmanında 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirmeye çalışacak.
Antrenör Ozan Bulkaz, EWE Baskets'e 5 sayı farkla yenilmelerine rağmen oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Ozan Bulkaz, "Artık Pınar Karşıyaka maçına motive olacağız" dedi.
Muratbey Uşak, Alman rakibi karşısında ilk ve son periyotta üstün bir oyun sergilerken, ikinci ve üçüncü çeyrekte varlık gösteremedi. Birinci periyotta 20, final periyodunda 27 olmak üzere müsabakanın başında ve sonunda toplam 47 sayı bulan Muratbey Uşak, ikinci çeyrekte sadece 4 sayı üretirken, üçüncü çeyrekte 9 sayı ile oynadı ve bu bölümde toplam 13 sayı elde etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!