MTK Başkanı Doğan güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

MTK Başkanı Doğan güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 10:43

MTK Başkanı Doğan güven tazeledi

Haberin Devamı

İZMİR'deki Moda Tekstil ve Konfeksiyon (MTK) Sitesi'nin olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak giren mevcut başkan İsmail Sadi Doğan yeniden seçildi.

MTK Sitesi'nin olağan genel kurul toplantısı site yönetim binasında gerçekleştirildi. Site üyelerinin katıldığı genel kurulda yapılan oylamada seçime tek aday olarak giren mevcut başkan İsmail Sadi Doğan güven tazeledi. Yeni yönetim kurulunda Ömer Mancı ve Abdullah Salkım Başkan Yardımcısı, Zerrin Tunaboylu Ülken, Mustafa Şerifaki, Fatih Yıldırım, Onur Işık, Mustafa Yılmaz, Nedim Örün, Levent İşman, İbrahim Unuvar, Mehmet Sarıgül, Muharrem Güderoğlu, Halil Önder ve Erdal Doğan yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.

Yeniden başkan seçilen MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, son yıllarda yaptıkları projelerle MTK'nın İzmir'de önemli bir ticaret merkezi haline geldiğini söyledi. Doğan, binlerce kişiye istihdam sağlayan bölgenin yakaladığı bu başarısını sürdürebilmesi için ekip olarak aralıksız çalışacaklarını kaydetti. MTK'nın özellikle kadın istihdamına yönelik yaptığı projelerin devam edeceğini bildiren Doğan, "Bornova Belediyesi, İŞKUR ve Ege Üniversitesi ile düzenlediğimiz meslek edinme kursları ile sektörümüze yeni elemanlar kazandırmaya devam edeceğiz. Bu süreçte kurslarımız başarılı bir şekilde devam ediyor. Kurslarını tamamlayan kadınlarımız hızlı bir şekilde sitemizde istihdam ediliyor" dedi.

"MTK'NIN TİCARET HACMİ BÜYÜYOR"

MTK'nın bölgede altyapısı ve diğer özellikleri ile örnek bir yer haline geldiğini işaret eden Doğan, "Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS) ile MTK'yı birbirine bağlayacak olan tünelin çalışmalarının tamamlanması ile bölgenin önemli ölçüde ticaret hacmi olacak. Bu da hem ticareti hem de üye işyerlerimizin güvenini arttırıyor" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!