Fenomen galerici Onur Yıldız o araçları yeni baştan yaratıyor

Güncelleme Tarihi:

Fenomen galerici Onur Yıldız o araçları yeni baştan yaratıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2021 13:24

FABRİKA çıkışı araçlarını yeni baştan yaratan ve iddialı tasarımlarıyla hem sektörde hem de sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Onur Yıldız, aracını modifiye ettirmek isteyenleri uyardı ve “Profesyonel ellerde yapılmayan modifiyeler, hem görsel hem de kullanım zararı verebilir” dedi.

Haberin Devamı


Büyük bir sektör haline gelen modifiyeli araçlar artık sokaklarda büyük önem taşıyor. Yenileme sürecinde jant, lastik, tampon, marşpiyel, böbrek gibi yapılan işlemler büyük maliyetler çıkarırken, doğru karar vermek çok önemli. Yaptığı işlerle sosyal medyada fenomen olan modifiyeci Onur Yıldız şu bilgileri verdi:

PROFESYONELCE YAPILMALI
“Modifiye teknik bir iştir. Hatta sanattır. Sadece jant değiştirerek, spoiler takarak, aksesuar ekleyerek modifiye yapılmaz. Değişim sürecinin riskli aşamaları var. Dünyada bu iş çok profesyonel olarak yapılıyor. Hatta bu alanda büyük organizasyonlar düzenleniyor. Benim de hayallerimden biri uluslararası arenada yarışacak bir araç tasarlamak.”
Modifiyenin yanı sıra alım satımla da ilgilenen ve bir galerisi bulunan Onur Yıldız, ikinci el otomobil piyasasında tatsız durumlarla karşılaşmamak için yetki belgesi olan galerilerin tercih edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi, “İkinci el araç ticaretinde en önemli nokta, güvenli bir ortam yaratmak. Bizim tercih edilmemizin sebebi de güvenilir marka olmamız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!