Modda Port’la İzmir’i en önden izleyin

Güncelleme Tarihi:

Modda Port’la İzmir’i en önden izleyin
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2021 15:52

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında yapımı devam eden, Körfez manzarası ve mimari tasarımıyla dikkat çeken ‘Modda Port’, modern ve keyifli bir yaşam imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

 

Tasarımında Ege Denizi’nin esintilerini içeren ve butik bir rezidans olan Modda Port, en son yapı teknolojileri kullanılarak, yenilikçi, konforlu ve yüksek kaliteli bir yaşam sunuyor. Aynı zamanda da kendine özgü mimarisiyle de deniz konseptiyle bütünleşiyor. Butik bir proje olan Modda Port’un A Plus kategorisinde kurgulanmış, tek bloktan oluşan bir proje olduğunu söyleyen firma yetkilileri, “Modda Port tasarımını Ege Denizi’nin masmavi renginin huzurundan alan, minimalist, her detayı incelikle tasarlanmış denizle iç içe bir proje. Her katta 3-4 dairenin olduğu projede geniş ve ferah iç tasarımlarla büyük hacimli dairelere yer verildi. Konutlar Aralık 2022’de sahiplerine teslim edilecek. 22 katta toplamda 77 bağımsız bölüm bulunacak” dedi.

Haberin Devamı

Modda Port’la İzmir’i en önden izleyin

KONUMUYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR
Yetkililer, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, Alsancak Limanı’nın hemen arkasında denize ilk parselde yer alan Modda Port’un ulaşım imkanlarıyla da hayatı kolaylaştırdığını dile getirerek şunları kaydetti: “Modda Port toplam 3 bin 194 metrekare arsa alanına sahip. Tamamı konut olan projede her daire denizi görecek şekilde konumlandı. Geniş ve ferah iç tasarımlarıyla büyük hacimli dairelere yer verildi. Kesintisiz deniz manzarasına sahip 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede profesyonel site yönetimi, kapalı otopark, kapalı bahçe, tenis kortu, fitness salonu, kapalı havuz, SPA ve çeşitli rezidans hizmetleri en ince detaylarla düşünüldü. Modda Port’ta ticari alanlar bulunmuyor, tamamen konut ve sosyal alanlardan oluşuyor. Proje sade, huzurlu ve konforlu bir yaşama imkanı sunuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!