Modacı Yeliz Yasa markasını büyütüyor

Güncelleme Tarihi:

Modacı Yeliz Yasa markasını büyütüyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2021 00:08

5 yıl önce kurduğu ‘By Yasa’ adlı markasıyla moda tutkunlarının beğenisini kazanan modacı Yeliz Yasa, yakında İstanbul’daki üçüncü, İzmir’de de dördüncü mağazasını hizmete sokacak. Sosyal medyadan gelen yoğun talep ve siparişler üzerine  üzerine İzmir’de de mağaza açmaya karar verdiğini ve İzmir’i çok sevdiğini belirten Yasa: “İzmirli takipçilerim orada mağaza açmamı çok istiyor. Pandemi yasaklarının esnetilmesiyle birlikte İzmir’e gidip dördüncü mağazam için yer bakacağım.” 

Haberin Devamı

 

 

 

Modacı Yeliz Yasa’nın ‘By Yasa’ adını verdiği markasının yolculuğu, bundan tam 5 yıl önce Bahçeşehir’de açtığı butik bir dükkanla başladı. Ailesinin de desteğiyle işlerini kısa sürede büyüten ve ikinci mağazasını açan Yasa, şimdi üçüncü şubeyi açma hazırlığında. “Markam için çok fazla bayilik teklifi geliyor. Ama biz şimdilik kardeşlerimle birlikte yeni şubeler açarak By Yasa’yı büyütmeyi planlıyoruz” diyen Yeliz Yasa, takipçilerinin isteklerine de kayıtsız kalmıyor.

MESAJ YAĞIYOR

Son dönemin popüler sosyal medya sitesi Instagram’da yarım milyona yakın takipçisi bulunan Yeliz Yasa, çok sayıda İzmirli takipçisinden “İzmir’de mağaza aç” şeklinde mesajlar aldığını söyledi. Bu ilgiyi karşılıksız bırakmak istemediğini dile getiren modacı, “İzmirli takipçilerim orada mağaza açmamı çok istiyor. Pandemi yasaklarının esnetilmesiyle birlikte İzmir’e gidip araştırma yapacağım. Gönlümüzdeki gibi bir dükkan bulabilirsek, By Yasa’yı İzmir’e de taşıyacağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!