MEV Koleji'nde dostluk günü

Güncelleme Tarihi:

MEV Kolejinde dostluk günü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 18:11

MEV Koleji'nde dostluk günü

Haberin Devamı

İZMİR'de MEV Koleji bu yıl 25. si düzenlenen “Dostluk Günü"nde Cem Belevi ve Çisil Egeli’nin şarkıları ile coştu.

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları öğrencileri bütün bir yılın yorgunluğunu ve sınav stresini okul bahçesinde düzenledikleri “Dostluk Günü"nde attı.

Hediye çekilişinin gerçekleştiği,  öğrencilerin şişme oyun parkurlarına, stantlardaki nostaljik ve eğlenceli oyunlara katıldığı Dostluk Günü etkinliğinin ilk bölümünde 2007 yılında MEV Kolejinden mezun olan Çisil Egeli sahne aldı. "Bırak Acıları Ardında" ve "Bilmezsin" single çalışmalarıyla beğeni toplayan Çisil Egeli, sevilen şarkılarını öğrencilerle birlikte söyledi. Hayranlarına imza dağıttı. Konser sonrasında Okul Koordinatör Müdürü Murat Zorluer ile Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, Egeli'ye mezuniyet fotoğrafının cam üzerine işlendiği özel bir teşekkür plaketi sundu. Mezun olduğu okulda öğrencilerle bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Egeli, “İzmir benim vazgeçilmezim. Bu okulda çok mutlu günlerim geçti. Eski bir MEV'li olarak sizlere tavsiyem, kendinizi keşfedecek her türlü fırsatı kullanın. Sahneye ilk olarak bu okulda çıktım. Bu benim müzik hayatım için en önemli adımımdı"  dedi.

MUSTAFA MERT SEÇİM VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

MEV Koleji Okul Öğrenci Meclisi Üyesi Mustafa Mert Demir, arkadaşlarına Okul Öğrenci Meclisi seçim çalışmaları sırasında verdiği Cem Belevi’nin Dostluk Gününde sahne alacağı sözünü tuttu. Daha sonra 'Sor', 'Alışamıyorum' adlı hitleriyle başarılı bir kariyer başlangıcı yapan Cem Belevi, şarkılarını MEV Koleji öğrencileri için söyledi. Öğrencilerin büyük bir hayranlıkla dinlediği ve şarkılarına eşlik ettiği konser sonrasında sanatçıya teşekkür plaketi takdim edildi. Etkinliğin sonunda bütün öğrenciler ve öğretmenler el ele tutuşarak “Sev Kardeşimö şarkısı eşliğinde dostluk çemberi oluşturdular.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!