MEV Koleji mezunlarını uğurladı

Güncelleme Tarihi:

MEV Koleji mezunlarını uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:42

MEV Koleji mezunlarını uğurladı

Haberin Devamı

MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu Lisesi 23. dönem, MEV Koleji Özel Güzelbahçe Fen Lisesi 19. dönem mezunları okul bahçesinde düzenlenen törenle uğurlandı.

127 öğrencinin mezun olduğu törende Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, MEV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Temel, MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar ve MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer de mezunları yalnız bırakmadı. Törende Anadolu Lisesinden Vesile Beste Uygunca Fen Lisesi'nden Yekta Cemre Özdemir okul birincisi olarak isimlerini anı kütüğüne aileleriyle birlikte çaktı.

BAŞKAN KIZINI MEZUN ETTİ

Davetliler arasında yer alan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de kızını mezun ettiği gecede bir konuşma yaptı. İnce, “Mezun olup Türkiye'nin ve dünyanın birçok farklı köşesine dağılacaksınız. Aldığınız eğitimin hakkını verin. Laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkın" dedi. Kızı Sinem İnce'ye anı plaketini takdim etti.

Bütün öğrencilerin okul merdivenlerinde son kez bir araya gelerek ayrılık şarkıları söylemeleri ile sona eren törende konuşan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu - Fen Lisesi Müdürü Tülay Yazgan, “Milli Eğitim Vakfı ailesi olarak, öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi sevdik ve koruduk. Atatürk ilke ve inkılaplarından hiç sapmadan yarınlara hazırladık. Vakfımıza ve siz değerli velilerimize de bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz" dedi

Törene katılan MEV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Temel, MEV Kolejinin Atatürkçü nesiller yetiştirme misyonuna sonuna kadar bağlı kalacağını belirtti. Öğrencilerden sonra söz alan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu - Fen Lisesi Müdürü ve Koordinatör Müdürü Levent Özaytaç, “Milli Eğitim Vakfı ailesi olarak, öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi sevdik ve koruduk. Atatürk ilke ve inkılaplarından hiç sapmadan yarınlara hazırladık. Vakfımıza ve siz değerli velilerimize de bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Özaytaç, mezunlarına duyduğu güvenin altını çizdi. Onları Atatürk'ün “Türkiye Cumhuriyeti'nin özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum. Batı senden, Türkten çok gerideydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, Ey Türk çocuğu o kabahat senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki çok zekisin. Bu belli fakat zekanı unut. Daima çalışkan ol" sözüyle uğurladı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!