MEV 36 yaşında

Güncelleme Tarihi:

MEV 36 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 12:13

MEV 36 yaşında

Haberin Devamı

MİLLİ Eğitim Vakfı'nın (MEV) 36. kuruluş yıl dönümü, MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları'nda düzenlenen törenle kutlandı.

MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Girgin'in de katıldığı törende 'MEV Benim Okulum' konulu resim yarışması ile 'Milli Eğitim Vakfı ve Dayanışma' konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren 34 öğrenci başarı belgeleri ve hediye çekleri ile ödüllendirildi. MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları Koordinatör Müdürü Murat Zorluer, "Vakıfçılık bir gönül işidir. Bağışçılarımız, o yüce insanlarımız, gönüllüler listesinin başında yer alıyorlar" dedi. Vakfın, toplumu ilgilendiren pek çok olayda önemli rol üstlendiğinden söz eden MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar da, "İyinin de iyisi eğitimcilerin yer aldığı okullarımızda çocuklarınızın emin ve ehil ellerde olduğundan hiç kuşkunuz olmasın" diye konuştu.

Şiir ve kompozisyonda birincilik kazanan öğrencilerin eserlerini okuduğu tören, MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!