Menemen Belediyespor, Süper Lig patentli 4 futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Menemen Belediyespor, Süper Lig patentli 4 futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 13:23

Menemen Belediyespor, Süper Lig patentli 4 futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- TRANSFER döneminin en hareketli takımlarından olan Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor, kadrosuna Süper Lig patentli 4 futbolcuyu katmaya hazırlanıyor.
Teknik Direktör Suat Kaya Süper Lig patentli 4 futbolcuyla görüştüklerini belirterek, en az 2 ismi renklerine bağlayacaklarını açıkladı. Boluspor'dan stoper Adem Alkaşi, Gençlerbirliği'nden orta saha Doğa Kaya, Balıkesirspor'dan Ragıp Başdağ ve Karşıyaka ile yollarını ayıran sol bek Çağlar Birinci ile ilgilendiklerini belirten Kaya, "Onursal Başkanımız Tahir Şahin'e bu futbolculardan 2'sinin alınması konusunda raporumu verdim. Gerekeni yapacaktır" diye konuştu. Gökhan Ünal ve Erman Kılıç gibi çok önemli futbolcuları transfer ettiklerini hatırlatan Kaya, "Lige çok iddialı hazırlanıyoruz. Kaliteli bir takım kurduk. Yeni isimlerle gücümüze güç katacağız. Hedefimiz PTT 1'inci Lig'e çıkmak" diye konuştu.
Futbola Medipol Başakşehir'de başlayan Adem, Yeni Burdur, Çankırıspor, Zeytinburnu, Dardanel, Samsunspor, Elazığspor ve Antalyaspor'da görev alıp, 66 Süper Lig maçında sahaya çıktı. Petrolofisi, Kayseri Erciyes, Antalyaspor, Hacettepe, Eskişehirspor, Sivasspor ve Gençelrbirliği'nde forma giyen Doğa 177 Süper Lig maçında oynadı. Kariyerinde 196 Süper Lig müsabakası oynayan Ragıp, Trabzonspor, Orduspor, Mersin İdman Yurdu, A.Sebatspor, Sakaryaspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Bucaspor, Denizlispor, Osmanlıspor ve Balıkesirspor takımlarında görev alırken, Süper Lig'de 116 maça çıkan Çağlar da Trabzonspor, Orduspor, Bakırköyspor, Denizlispor, İstanbulspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor Galatasaray, Elazığspor, Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Karşıyaka'da oynadı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!