Menderes’te 23 Nisan

Güncelleme Tarihi:

Menderes’te 23 Nisan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 10:49

MENDERES BELEDİYE BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT SOYLU, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA KOLTUĞUNU GAZİ İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİSİ YAĞMUR İNCE’YE DEVRETTİ

Menderes Belediye Belediye Başkanı Bülent Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur İnce’ye devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Menderes Gazi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yağmur İnce, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun koltuğuna oturdu. Temsili belediye başkanı İnce, kendisi gibi 4. sınıf öğrencisi olan arkadaşlarının taleplerini dinledi. Özel kalem müdürü Hüseyin Kutlu’ya talimat veren küçük başkan, okuduğu okulun projeksiyon cihazı eksiği olduğunu ve kısa sürede okula projeksiyon cihazının temin edilmesi talimatını verdi.
“KUTLU OLSUN”
Küçük başkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünya çocuklarına Atatürk’ün armağanı olduğunu belirterek, bütün çocukların gününü kutladı. Koltuğunu küçük başkana devreden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, “Dünya çapında değer gören 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk’ün bizlere bıraktığı değerlerin başında geliyor. Çocuklarımız her şeyimiz, geleceğimiz. Onlar için ne yapsak az. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi mensuplarını rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına kutlu olsun” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!