Mehmet Yener’den ‘Şerefe Hotel’ müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Yener’den ‘Şerefe Hotel’ müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2023 06:14

Türkiye’nin en ünlü yıldızlarının sahne aldığı ‘Şerefe’ büyüyor. ‘Şerefe Alaçatı’dan sonra geçtiğimiz yıl ‘Şerefe Quamarin’ sahnesini açan Mehmet Yener, çok yakında ‘Şerefe Alaçatı Hotel’i hizmete sunacaklarını söyledi, “Bu sezona oldukça iddialı giriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

ŞEREFE’nin başarılı işletmecisi Mehmet Yener, yatırımlarını büyütüyor. 19 odası bulunan ‘Şerefe Alaçatı Hotel’i de bünyelerine kattıklarını dile getiren Yener, otelin bu sezona yetişeceğini bildirdi. Yeni yatırımlarından söz eden Mehmet Yener, “Alaçatı ve Qumarin sahnemizde misafir ettiğimiz sanatçılarımızı başta olmak üzere yolu Alaçatı’ya düşenlerin severek kalabileceği güzel bir butik oteli yakında hizmete açıyoruz. Alaçatı’nın tam ortasında, lüks, zenginlik ve zarafetin bir araya gelediği, yeniden doğabileceğiniz, rahatlayabileceğiniz ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz sofistike bir otel hayal edin. 12 ay boyunca hizmet verecek 19 odalı ve özenle dizayn edilmiş tesisimizin kapılarını muhteşem bir tatil için yakında açıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Mehmet Yener’den ‘Şerefe Hotel’ müjdesi

 
ALAÇATI SAHNESİ YENİLENDİ
YENER, yaz aylarına damga vuran, birbirinden değerli isimlerin sahne aldığı Alaçatı sahnesini ve dekorunu yenilediklerini belirterek, bu sezonda da oldukça iddialı olduklarını söyledi. Dekorunda flamingoların kullanıldığı ‘Şerefe Alaçatı’ sahnesi için bu yıl Türkiye’nin en iyileriyle sözleşme yaptıklarını da sözlerine ekleyen Mehmet Yener, Ramazan Bayramı ve Alaçatı Ot Festivali’nde açılışı yapacaklarını vurguladı.

YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK
Sezon açılışını Mahsun Kırmızıgül’le yapacaklarını paylaşan Yener, “Hem İzmir, hem de Alaçatı sahnemizde şimdiye kadar olduğu gibi birçok ünlü ismi ağırlamaya devam edeceğiz. Bu yıl Ramazan Bayramı ve Alaçatı Ot Festivali’nin birleşmesi nedeniyle yoğun bir program hazırladık. Güzel bir sezon açılışına hazırlanıyoruz” dedi. Mehmet Yener, ‘Şerefe’ olarak büyüdüklerini ve yatırımlarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Mehmet Yener’den ‘Şerefe Hotel’ müjdesi

 
BAYRAMDA ÜNLÜLER GEÇİDİ
İZMİR’in ve Alaçatı’nın vazgeçilmez mekanlarından biri haline ‘Şerefe’, Ramazan Bayramı ve Alaçatı Ot Festivali kapsamında dopdolu bir programa hazırlanıyor. Mahsun Kırmızıgül ve Serdar Ortaç gibi birçok ünlü isim sevenleriyle buluşuyor. Türkiye’nin en ünlü yıldızlarının sahne aldığı Şerefe yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Bayramın birinci günü olan 21 Nisan’da Şerefe Quamarin’de sevilen isimlerden Mahsun Kırmızgül sahne alacak. Kırmızıgül, en sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek. 22 Nisan Cumartesi günü Qumarin’de Linet hayranlarıyla buluşurken, Alaçatı’da ise Cenk Eren Çeşmelilere unutulmaz bir akşam yaşatacak. 12’nci Alaçatı Ot Festivali kapsamında ise 28 Nisan Cuma günü Alaçatı sahnesinde Serdar Ortaç, 29 Nisan Cumartesi de Merve Özbey sevenleriyle hasret giderecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!