Maxra Govana zerafeti

Güncelleme Tarihi:

Maxra Govana zerafeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2021 13:14

Geçen hafta moda dünyasının kalbinin İzmir’de atmasını sağlayan 15. IF WeddingFashion – Gelinlik, Damatlık ve Abiye GiyimFuarı’na katılan Maxra Govana, göz kamaştırdı.Bir dizi bağlantı yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, “Aldığımız siparişleri yılbaşının akabinde teslim edeceğiz”diyerek, sektördeki iddiasını da ortaya koydu.

Haberin Devamı

15.IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’na ın kıdemli katılımcılarından Maxra Govana, bu yıl da ürünleri ve katılımcılara sunduğu koleksiyon şovlarıyla dikkatleri üzerinde topladı. A holünde yer alan Maxra Govana Bridal standında 200 civarında gelinlik teşhir edilirken, yerli ve yabancı 5 model sunumlarda görev aldı. B holde yer alan Maxra Govana standında ise birbirinden güzel dokuz 9 model, 500 civarında abiyeyi fuar ziyaretçisi müşterilerin beğenisine sundu.

Maxra Govana zerafeti

Maxra Govana Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, modelleri kutladı.

EN DOĞRU ZAMAN KASIM AYI

Kendilerinin de diğer markaların da başarılarının altındaki gerçeğin fuarın düzenlenme tarihi olduğunu anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, pandeminin ardından ocak olarak planlanan, mart, nisan, ağustos derken, fuarın tekstil ihracatçıları olarak kendilerinin de istediği tarihe, yani kasım ayına alındığını söyledi. Kasım ayının fuar için en doğru zaman olduğunu ifade eden Ayten, “Fuarın kasım ayında yapılmasıyla ağırlığı İtalya olmak üzere İspanya, Portekiz ve İngiliz alıcıların yanı sıra, Avrupalı müşterinin altında İsrail, Filistin, Cezayir, Tunus’un da bulunduğu Ortadoğu ülkelerinden katılım oldu. Dolayısıyla fuar tarihimizin Çin fuarının önünde olması bizim için büyük bir avantaj sağladı ve müşterilerimiz Çin’den önce bizim koleksiyonlarımızı görerek siparişlerini verdi.

Haberin Devamı

Maxra Govana zerafeti

Tasarımcı Hulusi Tecer modellerle

MARKAMIZ BÜYÜK GÜVEN SAĞLADI 

“Kendimize, yani Maxra Govana’ya dönersek, Avrupa hedeflediğimiz için yıllar önce oluşturduğumuz markamız, özellikle Avrupa’da büyük güven sağladı, sürdürüyor” diyen Ayten, şunları söyledi: “Uzun yıllardır abiye olan üretimimizi müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda üç yıl önce Maxra Govana Bridal markasıyla, gelinlik ile çeşitlendirdik. Zaman mevhumu olmadan çalışarak modeller hazırladık ve geçen yıl 300 metrekarelik standın 100 metrekaresini tanıtım ve test amaçlı olarak gelinliğe ayırdık. Başarıyı yakalayınca kapasite büyüdü, model sayısı çoğaldı. İZFAŞ yetkililerinden abiye ile gelinliği ayırmamız önerisi gelince, gelinlik üreticileri için ayrılan A Holü’nde Maxra Govano Bridal standımız var oldu ve doğru bir adım atmış olduğumuzun semeresini aldığımız siparişlerle gördük. Bu fuarda beni markam adına mutlu eden, daha önce kendi markasıyla fason üretim yaptığımız bilhassa Avrupalı üreticilerin kendi markaları yanında Maxra Govana markasını da buluşturmak istemeleri oldu. 2022’nin ilkbaharıyla birlikte Avrupa’daki çok seçkin butiklerde Maxra Govana markası yer alacak. Bu başarıda emeği geçen beyin takımım başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma katkıları için teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı

Maxra Govana zerafeti

KOLEKSİYONUMUZ ÇOK BEĞENİLDİ

Pandemiden çıkışla birlikte 2020 yılında verilen numunelerin cevabının da beklentilerini karşılamasıyla üretimlerine hız verdiklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, “Bu fuar için çok yoğun bir çalışma yaptık ve o oranda da müşteri geldi. Üretimleri olan müşterilerimiz fuarda ziyaretimize geldiklerinde yeni koleksiyonumuzu çok beğendiler ve biz de diğer katılımcılar da yeterince sipariş aldık. Markamıza yakışır prensip ve disiplinle, aldığımız 2021 siparişlerini 2022 yılı ocak ayının ilk haftası gibi teslim edeceğiz” diye konuştu.

Maxra Govana zerafeti

Haberin Devamı

MÜŞTERİ GELDİ ÜRÜNLER ARTTI

Birçok firma gibi kendilerinin de fuarda başarılı olduğuna inandığını belirten Selahattin Ayten sözlerini şöyle sürdürdü: “Başarı denilince ben şuna bakarım. Ürün alan müşterimden artan oranda sipariş alıyorsam, müşterim üretim kalitemize, ticari ahlakımıza güvenip ürün sayısını artırıyorsa ben o zaman kendimi başarılı görürüm.” Selahattin Ayten, fuara verdiği destek nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, standlara standart getirerek katılımcıları hem büyük masraflardan kurtardıkları ve fuar süresince kendilerini yalnız bırakmadıkları için İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı ile ekibine de teşekkür etti.

Haberin Devamı

Maxra Govana zerafeti

Maxra Govana standını ziyaret eden EGSD Başkanı Hayati Ertuğrul (ortada); Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten (sağda), Yönetim Kurulu Üyeleri Alev Ayten Altmışkara (soldan üçüncü) ve Ersin Ayten (solda) tarafından bilgilendirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!