Maxeria Blue Didyma 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarısını kadın çalışanları ile birlikte kutladı

Güncelleme Tarihi:

Maxeria Blue Didyma 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarısını kadın çalışanları ile birlikte kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2022 14:56

Geçen yıl olduğu gibi yeniden Türkiye’nin En Beğenilen 100 Oteli arasında seçilen Maxeria Blue Didyma 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bu başarısını kadın çalışanları ile birlikte kutladı.

Haberin Devamı

 

Gerek mimarisi, gerek yüksek hizmet kalitesi ile Maxeria Blue Didyma Akbük’te hizmetine başlar başlamaz, misafir yorumları, yapılan tele anketler ve bırakılan görüşlerle konaklama yapan misafirlerinin otelin sağladığı tüm imkânlardan oldukça memnun kaldığını göstermiş ve kısa sürede Maxeria Blue Didyma 2021 yılında Türkiye’nin En iyi 100 oteli arasına girmişti.

Maxeria Blue Didyma 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarısını kadın çalışanları ile birlikte kutladı

Didim Akbük’de giderek yıldızı parlayan Maxeria Blue Didyma otelpuan.com internet sitesinin oylamaları ile Türkiye’nin en beğenilen 100 Oteli arasında ve Aydın da ilk 100 giren tek Hotel oldu.

Haberin Devamı

Didim’in gururu Maxeria Blue Didyma güler yüzü ve işinin ehli çalışkan personeli ile peşi sıra ödüller alırken, ona ödül kazandıran çalışanlarını unutmuyor.

Maxeria Blue Didyma Akbük’te pandemi ve karantina günlerinde çok kısa bir sürede açılmış, açıldığı ilk günden günümüze kadar %100 müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet standardı ile bölgenin yaz kış misafir ağırlayan, kışın kapatmayarak hizmetlerine devam eden turizmin parlayan yıldızı olmuştur. Gördükleri ilgiden ve aldıkları müşteri yorumlarından son derece memnun olan Maxeria Blue Didyma otel yetkilileri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, özellikle tesiste hizmet veren emek veren kadın emekçilerini çok mutlu etti.

Maxeria Blue Didyma işletmecisi Hasan Aşkın ‘ Kadınlar için ekonomik özgürlük en büyük hediye, tesisimizde emek veren, açıldığımız ilk günden bu günlere, performansları ile üst üste işletmemizi ‘En İyi 100 Tesis’ sıralamasında tutan, değerli yöneticilere, çalışma arkadaşlarıma, emek ve çabaları ile özellikle kadın çalışanlarımıza 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile temsili çiçek verdik, birlikte bir kutlama yaptık. Çiçek burada kadınlarımıza verdiğimiz kıymetin, değerin sembolik bir göstergesidir, misafirlerimize de çiçek verdik ama aslında biz kadınlarımıza yaz kış çalışma fırsatı sağlayarak onlara ekonomik özgürlüklerini koruma fırsatı verdik’ derken, işletmede Operasyon Müdürü olarak görev yapan Simge Kamacı da “ şimdilik 90 Erkek 53 Kadın hizmet veriyoruz. Çalışan sayımız ile orantılı olarak kadın çalışanlarımızın sayısını arttırmayı, bu oranı çok daha yukarıya çıkartmayı hedefliyoruz. Bu konuda Hasan ve Bey Otel Müdürümüz İbrahim Şener başta olmak üzere tüm departman müdürlerimiz ile aynı fikirdeyiz. Maxeria Blue Didyma kadın çalışanlarına pozitif ayrımcılık yapıyor, kadını destekliyor. Maxeria Blue Didyma olarak biz de özellikle kadın çalışanlarımızın güler yüzü, becerisi ve motivasyonu ile ‘En İyi 100 Tesis’ sıralamasında nazar boncuğu gibi yine Aydın’dan listeye giren tek tesis olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile ben de önce kadın emekçilerimize, tüm çalışma arkadaşlarıma ve de her konuda biz kadınlara çalışma kolaylığı sağlayan işletmecimiz Hasan Aşkın’a teşekkür ederim.’ Dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!