Limon Köyiçi Murat Dalkılıç ve Berkay ile sezona merhaba dedi

Güncelleme Tarihi:

Limon Köyiçi Murat Dalkılıç ve Berkay ile sezona merhaba dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2023 06:20

Alaçatı klasiği haline gelen, kaliteli müzik ve yemeği bir arada sunan Limon Köyiçi sezonu açtı. Ramazan Bayramı ve Alaçatı Ot Festivali kapsamında birbirinden değerli isimler ve Ot Festivali’ne özel menülerle Limon Köyiçi yine vazgeçilmez oldu.

Haberin Devamı

 

Sezon açılışını Ramazan Bayramı ve Ot Festivali ile yapan Limon Köyiçi’nde Pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç sahne aldı. Dalkılıç bayramın son gününde Happy Hour’da bayram coşkusunu zirveye taşıdı. 12. Alaçatı Ot Festivali kapsamında ünlü şarkıcı Berkay izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Bayram tatilini Alaçatı’da geçiren seçkin misafirler, Şef Eyüp Gül’ün leziz yemekleriyle damak ziyafeti yaşarken DJ Murat Tokuz performansı ile doyasıya eğlendi.

 

Ot Festivali’ne özel menü

Ot Festivali’ne özel menü hazırlayan Limon Köyiçi’nin ise menüsünde ise başlangıçlarda Enginarlı Turp Otu Salatası, Ilık Ege Otları Kavurması, Cibesli Çeşme Ahtapotu, Şevketi Bostan Ayva ve Avakadolu, Portakallı Çeşme Enginar Dolması, Börülceli Humus, Hardal Otlu Girit Ezme,  ara sıcaklarda Ege Otlu Keçi Peynirli Börek, Fesleğe Pestolu Yaprak Ciğer, 4 Peynirli Patlıcan Kumpir, Ege Otlu Ilık Mücver, ana yemeklerde Arap Saçı Kavurması ile Kuzu Tandır, Kağıtta Şevketi Bostanlı Deniz Levreği, Zencefilli Ege Otları ile Şişte Tavuk Satay, tatlılarda ise Damla Sakızlı Lor Tatlısı Süt Reçeli ile damaklarda unutulmaz tatlar bıraktı.

 

Haberin Devamı

Yasin Becek, “Dopdolu bir programla sezon açılışımızı yaptık”

Limon Köyiçi’nin kurucu ortaklarından Yasin Becek, “Bayram ve Ot Festivali kapsamında dop dolu bir programla sezon açılışımızı yaptık.  Bu sene de limonu tercih edenler bayramda Murat Dalkılıç ile Ot Festivali’nde ise Berkay’la unutulmaz anlar yaşadı. .12. Alaçatı Ot Festivali’nin ruhunu yansıtmak amacı ile misafirlerimiz için Ege otlarıyla ayrıca özel bir menü oluşturduk. Harika lezzetler ve büyük bir heyecanla bayram tatilini geçirdik. Sezona hazırız” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!