Lidya Garden City yeni bir yaşam vadediyor

Güncelleme Tarihi:

Lidya Garden City yeni bir yaşam vadediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2023 06:42

Lidya Garden City; çiziminden inşaatına, iç dekorasyonundan yeşil alanlarına kadar projenin tüm adım- larını, tıpkı Lidya Konservecilik gibi, belli değerler ve prensipler ışığında, büyük bir titizlikle planladı.

Haberin Devamı

MANİSA’nın en büyük ilçelerinden Turgutlu, barındırdığı tarihi dokuları, güçlü sanayisi, nüfusu ve sunduğu yatırım potansiyelleri ile bir ilçeden çok daha fazlasını sunuyor. Tarih boyunca Cassaba (Kasaba) adıyla anılan Turgutlu, yıllar geçtikçe gelişmeye ve içinde ülkemize sunulacak birçok değer yetiştirmeye devam etti. Bu değerlerden biri de 1989 yılında kurulmuş olan Lidya Konservecilik idi. Temelleri Turgutlu’da atılan Lidya Konservecilik’in hizmet ağı; sahip olduğu yüksek standartlı gıda üretimi, ihracat odaklı yatırımları ve insana, topluma, çevreye saygı anlayışı ile önce Turgutlu’nun sonra da Türkiye’nin sınırlarını aşarak, kısa sürede tüm dünyaya ulaştı. Lidya Konservecilik’in sahip olduğu başarıyı yakalamasını sağlayan değerlerden bir diğeri ise temellerinin atıldığı Turgutlu’yu ve Turgutlu halkını hiçbir zaman unutmamak oldu. Sahip olduğu tüm başarıları bu eşsiz topraklara borçlu olan Lidya Konservecilik, hali hazırda gelişmekte olan Turgutlu’ya yeni bir değer katmak için yemyeşil bir vadinin içinde, derin hayallere daldı...

Haberin Devamı

Lidya Garden City yeni bir yaşam vadediyor

TİTİZLİKLE TASARLANDI

İşte Lidya Garden City’nin yolculuğu, bu hayallerin kurulduğu uçsuz bucaksız vadide, Turgutlu halkına yepyeni bir yaşam sunma vaadiyle başladı. Böylesi kusursuz bir vadiye yakışacak kadar kusursuz bir yaşam inşa etme hedefi belirleyen Lidya Garden City; çiziminden inşaatına, iç dekorasyonundan yeşil alanlarına kadar projenin tüm adımlarını, tıpkı Lidya Konservecilik gibi, belli değerler ve prensipler ışığında, büyük bir titizlikle planladı.

TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Lidya Garden City; tüm süreçleri tamamlandığında toplam 3 etap, 14 kısımdan oluşacak olan büyük bir yaşam merkezi olarak göze çarpıyor. Bu büyük yaşam merkezi için planlanan inşaat alanı 196 bin metrekarelik alanda toplam 350 bin metrekare, yeşil alanlar ise toplamda 98 bin 210 metrekare. Herkesin ihtiyacını en rahat şekilde karşılayabilecek çeşitliliği içinde barındıran Lidya Garden City; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireleri ve müstakil villaları ile prestijli bir inşaat projesinin sahip olması gereken tüm detayları Turgutlu halkı ile buluşturuyor.

Haberin Devamı

Lidya Garden City yeni bir yaşam vadediyor

GÜVENLİK ÖN PLANDA

Başarıya giden yolun; her işi, alanında uzman kişilere emanet etmekten geçtiğinin bilincinde olan Lidya Garden City, kurduğu nitelikli ekibi ile güvenliği her zaman birinci planda tuttu. İnsan yaşamına duyulan saygının her zaman ön planda olduğu bu projenin her aşamasında, en modern teknolojiler kullanıldı ve her adım son yönetmeliklere uygun şekilde atıldı. Lidya Garden City; tercih edilen en güvenilir hammaddeleri, tüm bloklarında bulunan radye temel sistemi, jet grout sistemi ile gerçekleştirilen zemin iyileştirme çalışmaları ve kullanılan C30/37 hazır betonları ile geleceğe güvenle yükseliyor. Turgutlu’nun sahip olduğu tarihi dokuyu korumaktan ödün vermeyen Lidya Garden City’de tüm mimari çalışmalar, modernizmi geleneksel yapıyla birleştirmek üzerine yapıldı. Her detayında Turgutlu’ya ait bir parçayı en şık haliyle görebileceğiniz projede, estetik anlayışı da es geçilmedi. Kasaba’nın yalnızca yaşam anlayışına değil, görünüşüne de yeni bir soluk getirecek olan Lidya Garden City, sakinlerine içinde bulunmaktan keyif duyacakları bir yaşam sunuyor.

Haberin Devamı

BİRÇOK AVANTAJI VAR

Şehir karmaşasından uzak bir yaşam, sunduğu ayrıcalıkların yanı sıra bazı sosyal dezavantajları da beraberinde getirir. Lidya Garden City, içinde bulunan geniş donatılar ile tüm bu dezavantajların önüne geçiyor. Çocuğunuz için çeşitli oyun alanlarında başlayan bir günü, sinema salonlarında keyifli bir film ile bitirmek... Sanat alanlarında tanıştığınız komşularınızla, geniş peyzaj alanlarında ailecek vakit geçirmek... Yaz aylarında açık yüzme havuzlarında serinlerken, soğuk havalarda fitness salonunda hareketli yaşamdan uzak kalmamak... En önemlisi, sunulan 7/24 güvenlik hizmeti ile her gece uykuya huzur içinde dalmak... Lidya Garden City, şehir yaşamının tüm avantajlarını, şehrin karmaşasından uzak bir şekilde yaşayacağınız huzur dolu hayata entegre ediyor.

Haberin Devamı

Lidya Garden City yeni bir yaşam vadediyor

KONFORLU YAŞAM ALANLARI

Sakinlerine sadece açık alanlarda değil, evin içinde de benzersiz bir yaşam sunmayı amaçlayan Lidya Garden City, konforlu bir hayat için ihtiyacınız olacak tüm detayları şık evlerinde sizlere sunuyor. Çamaşır ve giyinme odaları, ebeveyn banyosu, lake kaplama sabit mobilyalar, ankastre set, merkezi pay ölçerli yerden ısıtma sistemi, otomatik panjur sistemi gibi ayrıcalıkların yanı sıra, iç mekanlarda kullanılan malzemeler ve tercih edilen markalar yüksek kalite anlayışından ödün vermeden seçiliyor. Yaşama değer veren Lidya Garden City, mutluluk içinde geçecek her dakikanıza eşsiz bir ev konforu katıyor.

Haberin Devamı

KOLAY ULAŞIM İMKANI

Lidya Garden City’nin sunduğu ayrıcalıklardan bir diğeri ise insan hayatı için en önemli unsurlardan biri: Zaman... Turgutlu Otogar’a 8 dk., Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, Turgutlu Belediyesi’ne, Turgutlu Hükümet Konağı’na 4 dk., İzmir Bornova’ya 35 dk., İzmir Alsancak’a ise 45 dk. uzaklıkta bulunan proje; şehrin içine karışmak istediğiniz anlarda, saatler harcamanıza gerek kalmadan özgürce planlar yapabilmenize olanak sağlıyor.

 

DOĞAYA SAYGILI ÇEVRECİ BİNA

Yaşam üzerine üretim yapan her projede olması gerektiği gibi Lidya Garden City’de de çevreye ve doğaya saygı en temel hususlardan biri. Üzerinde yükseleceği vadide yetişen en ufak yeşilliğin bile değerini bilen bir anlayışın ürünü olan Lidya Garden City’de, vadinin eşsiz yeşilliği herhangi bir zarar görmeden peyzaj ve yürüyüş alanları olarak proje sakinleriyle buluşuyor. Mevcut çevreyi koruma hedefine ek olarak geleceği korumayı da göz önünde bulundurarak hazırlanan projede inşa edilen her bina “çevreci bina” niteliği taşıyor.

SAHİP olduğu bileşenleriyle her yaşam tarzının, her anlayışın ve her beklentinin karşılığını bulacağı bir yaşam vadeden Lidya Garden City, vadettiği yaşamın 1. Etap 1. Kısım inşaatının tamamlanmasının ardından 1. Etap 2. Kısım inşaatına da başladı.

YENİ ‘CASSABA’ HAYALİ 

KURULAN her hayalde olduğu gibi, bu toprakların üzerinde kurulan bir hayal olan Lidya Garden City’de de zihinde canlandırılan aşamalar somut gerçekliğe dönüştükçe var olan azim ve üretme tutkusu katlanarak devam ediyor. Geleneklerinden kopmadan geleceği şekillendirmek ve bildiğimiz Cassaba’da bilinenlerin ötesinde bir yaşamı Turgutlu halkıyla buluşturmak için kolları sıvayan güçlü bir ekibin imzasını taşıyan Lidya Garden City; “Yeni Yaşam Vaadi” mottosuyla tüm Turgutlu’yu, vadide yeşermekte olan bu “Yeni Cassaba” hayaline ortak olmaya çağırıyor. Cassaba’da kurulan bir hayal, Turgutlu’ya yepyeni bir yaşam vadediyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!