Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkani Yusuf Karaburun: En özel anlarınızda yanınızdayız

Güncelleme Tarihi:

Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkani Yusuf Karaburun: En özel anlarınızda yanınızdayız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 15:32

 Lares Yachting, deniz teknolojisi, tasarım, dekor, eğlence ve eğlence ekipmanları konusunda en iyisini sunuyor. Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karaburun, hizmette en yüksek kaliteyi sunan ekibe sahip olduklarını belirterek, “Doğum günü, evlilik teklifi, sürpriz partiler başta olmaz üzere en özel günlerde yanınızdayız” dedi.

Haberin Devamı

 

BEŞ yıldızlı otel konforunda hizmetiyle akıllardan çıkmayacak bir tatil vaat eden Lares Yachting’in özel lüks tekneleri, en özel anlarınızda da yanınızda... Lares Yachting, benzersiz deniz macerası yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlanmış bir seyir sunuyor. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karaburun, “Konaklamalı, günübirlik veya saatlik yat kiralama hizmeti veriyoruz. Adalara geziler, özel günlerde teknede kutlama, evlilik teklifleri, doğum günleri, sürpriz partiler gibi aklınıza ne gelirse organize ediyoruz” dedi.

Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkani Yusuf Karaburun: En özel anlarınızda yanınızdayız

* Öncelikle sizi tanıyalım, Yusuf Karaburun kimdir?

Haberin Devamı

- Çeşmeliyim. Üniversiteden sonra ilk olarak Çeşme Marina’da iş hayatına atıldım. Aslında sanat tarihi ve arkeoloji mezunuyum. Eşim de, ben de arkeoloğuz. Ancak okuduğum bölümün dışında, aşığı olduğum denize geri dönüp bu işi yapmaya karar verdim. 2018’de Lares Yachting’i kurduk.

* Lares ne demek?

- Lares ismi mitolojiden geliyor. Bir Roma tanrısı. Mal-mülkün koruyucu tanrısı. Eşim buldu. Arkeolog olduğumuz için bizden de bir parça olsun ve akılda kalsın istedik.

Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkani Yusuf Karaburun: En özel anlarınızda yanınızdayız

* Ne tür hizmetler sunuyorsunuz?

- Konaklamalı, günübirlik veya saatlik yat kiralama hizmeti veriyoruz. Adalara geziler, özel günlerde teknede kutlama, evlilik teklifleri, doğum günleri, sürpriz partiler gibi aklınıza ne gelirse organize ediyoruz. İstenirse tatil adası Mykonos’a gidiyoruz. ‘Vip hizmet’ denilince akla gelen her şeyi organize ederek istekleri gerçekleştiriyoruz. Vip araçlarla alınıp tekneye gelebilirsiniz ya da otoparkımıza aracınızı bırakıp direkt tekneye çıkabilirsiniz. Teknelerimizde lezzetli yemekler hazırlayan personelimiz var. Eğer arzu edilirse botumuzla istenen plajdan ya da restorandan arzu edilen yemekleri de getirtiyoruz. Ya da yemek için istenen yere bırakıp sonra alıyoruz. Tamamen kişinin isteğine bağlı. İnsanlara Çeşme sahillerinin güzelliğini ve muhteşem doğasını yaşama fırsatı sunmak için turlar veya etkinlikler düzenliyoruz. Balık avlayabileceğiniz ve yüzebileceğiniz, su kayağı yapabileceğiniz, partilerde barbekü yapıp gün batımının tadını denizden çıkarabileceğiniz bir yat gezisi istiyorsanız Lares Yachting size en kalitelisini vaat ediyor.

Haberin Devamı

* Teknelerinizin özellikleri nedir?

- Birbirinden farklı boylarda ve özelliklerde teknelerimiz bulunuyor. Her teknenin büyüklüğüne göre değişen sayıda kamara ve salon var. Misafirlerimizin isteğine ve kişi sayısına göre tekne seçimlerini gerçekleştirip maviliklere yelken açıyoruz. Her teknede en az iki personelimiz bulunuyor. Mahremiyete çok önem veriyoruz. O yüzden elemanlarımızın duracakları yerler bile bellidir. Konaklamalı turlar maksimum altı, günübirlik turlar ise 12 kişiyle sınırlı. Bunu da daha rahat hizmet edebilmek için yapıyoruz.

Lares Yachting Yönetim Kurulu Başkani Yusuf Karaburun: En özel anlarınızda yanınızdayız

* Yatlarınızda ne tür organizasyonlar düzenliyorsunuz?

Haberin Devamı

- Lares Yachting olarak benzersiz bir deniz macerasını birlikte yaşamak isteyen çiftler için özel olarak tasarlanmış bir seyir sunuyoruz. Özel ve zarif yatlarımızda asla unutamayacağınız büyüleyici ve romantik bir yolculuğa çıkarıyoruz. Batan güneşin görkemli manzarasının tadını çıkarın ve sevdiklerinizle denizde pastoral bir zaman geçirirken yumuşak bir şekilde esen serin rüzgarın keyfini sürün. Gözlerden uzak ve bozulmamış plajları ziyaret ederek harika zaman geçirin ve ömür boyu değer vereceğiniz anılar yaratın. Lüks yatlarımızdan birinde gezmek, birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyen çiftlerin yanı sıra unutulmaz bir evlilik teklifi yapmayı planlayan erkekler için de mükemmel. Durum ne olursa olsun, uzman ekibimizle yanınızdayız. Ayrıca doğum günü partileri, after partiler, iş yemekleri, kokteyller, seminerler, ürün lansmanları da organize ediyoruz. Bizce partinizi kendi özel yatınızda yapmaktan daha iyi bir yol yok. Uzman ekibimiz, müşterilerimiz için her tür parti düzenlemede yardımcı olmak için yılların deneyimine sahip.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!