Kuvars yıllar sonra yeni albümle dönüyor: Mucize

Güncelleme Tarihi:

Kuvars yıllar sonra yeni albümle dönüyor: Mucize
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2021 16:53

Söz ve müzikleri kendilerine ait 2013 tarihli 10 şarkılık ‘Her İnsan Yalnızdır’ albümüyle geniş bir kitleye ulaşan Kuvars grubundan hayranlarına yeni yıl hediyesi geldi. Topluluk, 8 yıllık çalışmanın ürünü olan yeni albümleri ‘Mucize’ ile 2022’de karşısına çıkacak. Kuvars albümün ilk konserini ise İzmir’de verecek. Burak Canözer’in liderliğinde 2009’da farklı müzik türlerine gönül vermiş 5 müzisyenin (Burak Canözer, Arda Ünlüsoy, Tayfun Yılmaz, Emre Öğütgen ve Ceren Demir) bir araya gelmesiyle kurulan Kuvars, yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor.

Haberin Devamı

 


AMAÇ KALİTELİ VE ÖZGÜN MÜZİK
Topluluğun kurucularından gitarist Canözer ve davulcu Ünlüsoy, ikinci albüm için neden 8 yıl beklediklerini ise şöyle anlattı: “2009’da grubumuzu kurarken arkadaşlarımızla hedefimiz popülariteden ziyade kaliteli, zengin enstrüman altyapılı ve özgün müzik yapmaktı. Bu konuda hiç ödün vermedik ve sahne çalışmalarımızla birlikte yeni albümü de hazırlamaya koyulduk. Kendi iş hayatlarımızdaki yoğunluk ve pandemi nedeniyle diğer enstrümalnist arkadaşlarla görüşmelerimizin sekteye uğraması sonucu süreç biraz uzadı ama buna kesinlikle değdi.”
Grup, albümden ilk klibi çalışmaya ismini veren şarkıya çekti. Mucize, 2022’nin ilk yarısında hem dijital platformlarda, hem de müzik marketlerdeki yerini alacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!