Kusursuzluk için çözümler sunuyor

Güncelleme Tarihi:

Kusursuzluk için çözümler sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2021 17:05

Alçak gerilim ve orta gerilim elektrik hizmetleri, alarm sistemleri, güvenlik, yangın alarm sistemleri, otomasyon ve 4.0 dijital alanlarında hizmet veren Profa, bugüne kadar tamamladığı birçok yüksek kaliteli çalışmanın verdiği özgüven ve güçlü adımlarla büyümeye devam ediyor.

Haberin Devamı

 

İZMİR’de 2018 yılında Ahmet Volkan Öncel tarafından emniyet, güvenlik ve riske dayalı sistemleri projelendirmek amacıyla kurulan Profa, hızlı bir şekilde büyüyerek dev projelere imza attı. Sahip olduğu deneyimli ve uzman ekibiyle ‘kusursuz projelendirme ile kusursuz uygulama’ anlayışını benimseyen firma, Türkiye’nin lider markalarına yüksek özveriyle mühendislik hizmetleri sunuyor.

HIZLA BÜYÜYOR, YENİLİK KATIYOR
Alçak gerilim ve orta gerilim elektrik hizmetleri, alarm sistemleri, güvenlik, yangın alarm sistemleri, otomasyon ve 4.0 dijital alanlarında hizmet veren Profa, hızlı ve emin adımlarla büyüyerek birçok büyük çaptaki projeyi kısa sürede başarıyla teslim etti. Firma, gelişmiş teknik altyapısı, alanlarında uzman mühendis kadrosu ve hızlı teknik servisiyle kurulduğu şehir olan İzmir’den sonra ulusal çapta da adından söz ettirmeyi başardı.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ OLANI KORUMAK İÇİN VAR
Profa, ister konutların güvenlik sistemi olsun, ister mega fabrikaların karmaşık sistemleri olsun her ölçekteki işleri en önemli işi olarak görerek kusursuz bir şekilde teslim etme parolasıyla hizmet veriyor. Şirketin kurucu ortaklarından bilgisayar mühendisi Ahmet Volkan Öncel, “Büyük yatırımlarla kurulan şirketlere uyguladığımız profesyonel çözümlerle sorunların ya da beklenmedik durumların önüne geçebiliyoruz. Hangi sistemi kurmak isterseniz isteyin, uzman bir ekiple çalışarak uzun vadede yüksek verim almanızı sağlıyoruz. Unutmayın ki, doğru projelendirilmemiş ya da uygulama aşamasında doğru adımlarla kurulmamış sistemler eviniz ya da şirketiniz için büyük problemler yaratabilir” dedi.

ULUSAL BİR MARKA OLMA YOLUNDA
Profa, kurulduğu ilk günden beri vizyonu doğrultusunda teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor, ekibinin periyodik olarak aldığı eğitimlerle kendini daima güncel tutuyor. Sağlam adımlarla büyüyerek, sektöründe örnek alınan öncü kuruluşlardan biri olduğu bilinciyle titizlikle çalışıyor. Son dönemde birçok kurumsal firmanın tercihi olan Profa, İzmir Balçova’da geçtiğimiz günlerde hizmete giren İstinyePark’taki birçok markanın güvenlik, yangın alarmı, otomasyon sistemleri ve elektrik taahhüdünü de kusursuz projelendirme ve uygulama ile kullanıma sundu. Her geçen gün büyümeye devam eden Profa, ulusal marka olma yolunda ilerliyor.

Haberin Devamı

Kusursuzluk için çözümler sunuyor


1985 İzmir doğumlu olan Ahmet Volkan Öncel, aslen Aydın Sultanhisarlı. Bilgisayar mühendisliği ve işletme okuyan Öncel, çalışma hayatına Meteksan Sistem firmasında başlamış. Sonrasında zayıf akım sistemleri üzerine çalışan bir firmada 13 yılın sonunda ortaklığa kadar yükselmiş. Ardından da Profa’nın kuruluşunu gerçekleştirmiş. Ahmet Volkan Öncel, spor yapmayı, futbol oynamayı ve farklı ülkelere seyahat etmeyi seviyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!