Kuşadası’nda dolu dolu festival

Güncelleme Tarihi:

Kuşadası’nda dolu dolu festival
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2023 12:34

Kuşadası Sevgi Plajı’nda yedincisi düzenlenen Milyonfest Kuşadası Gençlik Festivali bugün başlıyor. Seven For Life Thermal Hotel, bu yıl festivalin sponsoru olarak birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak.

Haberin Devamı

 

Misafirlerine deniz, güneş, plaj ve müzik keyfi sunan festival için Seven For Life Thermal Hotel’de konaklama imkanı da bulunuyor. Ayrıca, “Biletler Bizden!” sloganıyla misafirlere ücretsiz kombine bilet ve festival alanına ulaşım da sağlanacak.

Seven For Life Thermal Hotel, festivalin yapılacağı Sevgi Plajı’na yakın konumda yer alıyor ve zengin bir tatil deneyimi sunuyor. Milyonfest Kuşadası Gençlik Festivali 4 gün sürecek ve 20 sanatçı sahne alacak. Seven For Life Thermal Hotel Genel Müdürü Seçkin Özerler, “Kuşadası’nın gelişimi için bu tür organizasyonları destekliyoruz ve festivalin sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimize otelimizin konforunun yanı sıra ücretsiz kombine bilet ve festival alanına ulaşım da sağlayacağız. Gelecekteki organizasyonlarda da yer almaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Haberin Devamı

Festival Programı

 

13 Temmuz:

Pinhani

Sena Şener

Mavi Gri

Sakapova

İlker Pehriz

 

14 Temmuz:

Manga

Fatma Turgut

Yaşlkı Amca

Yedinci Ev

Hipersona

 

15 Temmuz:

Athena

Gazapizm

Güneş

Can Gox

Alaz Pesen

16 Temmuz:

Cem Adrian

Selda Bağcan

Umut Kuzey

Gökçe

Efes Bandosu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!