Kupaları aldılar

Güncelleme Tarihi:

Kupaları aldılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 11:06

Kupaları aldılar

Haberin Devamı

KARŞIYAKA Belediyesi'nin, her yaşta, her branşta sporu yaygınlaştırmak için düzenlediği ortaokullar arasında futbol ve basketbol turnuvasında, 'Erkek Futbol', 'Kız Futbol', 'Küçük Erkek Basketbol' dallarında dereceye girenler, kupalarına kavuştu.
Karşıyaka Belediyesi, sportif faaliyetleri desteklemek ve teşvik etmek için ortaokul öğrencileri arasında futbol ve basketbol turnuvaları düzenledi. Hasan Türker Futbol Sahası'ndaki 'Ortaokullar Arası Erkek Futbol Turnuvası'na 7 takımla, 112 öğrenci ter döktü. Zorlu mücadeleler sonrasında Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu şampiyon elde etti. Hasan Pınarçalı Ortaokulu ikinci, Karşıyaka Ortaokulu da üçüncü oldu.
KIZLAR ÇİM SAHADA
'Ortaokullar arası Kız Futbol Turnuvası'nda ise 48 öğrenci çim sahada fırtına gibi esti. Futbol tutkunu kızlar, yetenekleri ve azimleriyle takdir topladı, alkış aldı. Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu'nun şampiyonluğa adını yazdırdğı turnuvada, Hasan Pınarçalı Ortaokulu ikinci, Yamaç Ortaokulu üçüncü oldu.
POTANIN YILDIZLARI
'Ortaokullar Arası Küçük Erkek Basketbol Turnuvası'nda da, 8 takım, 96 sporcuyla mücadele etti. 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu'nda yapılan maçlar sonrasında, Özel Doğa Bilim - 2 Koleji'nin şampiyon oldu. Özel Piri Reis Ortaokulu ikinci, Metin Aşıkoğlu Ortaokulu üçüncülük eldre etti. Turnuva sonrasında başarılı olan takımlara, katılım plaketi ve madalya verildi.

İZMİR (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!