Kozmetik sektörüne yeni oyuncu

Güncelleme Tarihi:

Kozmetik sektörüne yeni oyuncu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2022 19:32

ECZACI Meral Uludağ ile Sefa Şahan tarafından 2021’de Aydın’da kurulan ANC Kozmetik, sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Haberin Devamı

 

 Geçirdiği haşimato hastalığının hayatında bir dönüm noktası olduğunu anlatan Meral Uludağ, şifa yolculuğunun da bu hastalıktan sonra başladığını belirtti, “Aromaterapötik uçucu yağların beden, ruh, zihin dengesinde ve cilt üzerindeki faydasını gördükçe toplumun ve insanların şifası hayat amacıma dönüştü. Hayat amacımı gerçekleştirebilmek için de yeğenim Sefa Şahan ile birlikte Aydın’da bir üretim tesisi kurduk. Güzellik uzmanlığı ve 23 yıllık eczacılık bilgimi birleştirerek ilk olarak bilimsel temellerin ışığında doğal kozmetik ürünü olan ‘Alchimia Natural Care’ markasını formüle ettik. Daha sonra sadece seçkin eczanelerde satışa sunulacak olan M.Crepito markası doğdu” dedi.

18 ÇEŞİT ÜRÜN BULUNUYOR

Haberin Devamı

M.Crepito markasının bitkisel aktifler içeren fitokozmetik ürünlerden oluştuğunu aktaran Uludağ, şu bilgileri verdi: “Şu an için 18 çeşit ürünümüz bulunuyor ama her geçen gün de yeni bir ürünü portföyümüze ekliyoruz. Bunların içerisinde; yüz yıkama jelleri, kastil sabunu ve çeşitleri, tonikler, nemlendirici seri, gece serumu, gece kremi, gündüz kremi, onarıcı gözaltı kremi, gece serumu ve gece kremiyle vücut bakım serisi yer alıyor” diye konuştu.

HEDEF YENİ KATEGORİ AÇMAK

ANC’yle konu insan sağlığı olduğu için gıda, ilaç, kozmetik gibi üretilen ürünlerde, iç ve dış etkenlerden kaynaklanan kirlenme ihtimalini ortadan kaldırmak üzere tasarlandığını aktaran Uludağ, M.Crepito içerisinde doğal sabit yağlar, uçucu yağlar, bitkisel ekstraktlar ve vitaminlerin bulunduğu fitokozmetik ürünler olduğunu söyledi. Uludağ, “Dermokozmetikten farklı olarak fitokozmetik kategorisinde Türkiye’de öncü bir markayız ve bu konuda eczanelerde yeni bir kategori açmayı hedefliyoruz. Uçucu yağlarla koku terapi kadim zamanlarda en çok kullanılan doğal tedavi yöntemlerinden birisi. Cilt ve vücut bakımını yaparken içerisinde bulunan uçucu yağları kokladığınızda ruhunuza iyi gelecek, canlandıracak, stresinizi azaltacak” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!