Koruncuk Vakfı 40'ıncı yılını kutluyor

Güncelleme Tarihi:

Koruncuk Vakfı 40ıncı yılını kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2019 14:08

Dr. Ender Saraç ve Astrolog Aygül Aydın, ruh ve beden dengesi üzerine hazırlanan Astroloji ve Şifa etkinliğin’de Koruncukköy Urla’ya destek oldu.

Haberin Devamı

 

Karaca otel ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Astrolog Aygül Aydın ile birlikte “Astroşifa” ile 2020 için bir yol haritası çizdiklerini anlatan Dr. Ender Saraç; “Yeni yıla, Tüm dünya için Barış, Bereket ve İyilik dileklerinin” içselleşmesi için katılımcılara meditasyon yaptırmasıyla söyleşi sonlandı.

Karaca Otel’in hazırladığı, sağlıklı yiyecekler ve detoks çayları ile söyleşi öncesi Kokteyl gerçekleşti.

Koruncukköy Urla’ya verdikleri destek için teşekkür eden Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli, Dr.Ender Saraç, Aygül Aydın ve Karaca Otel sponsorluğundan dolayı Seda Kaya’ya teşekkür sertifikalarını verdi.
Astroloji ve Şifa etkinliğinin geliri ve etkinlik sonunda benzersiz önerilerinden oluşan, hayatı planlama, beden ve ruh uyumunu yakalama fırsatı sunan 2020 Astroşifa Ajandası’nın satışından elde edilen tüm gelir Koruncukköy Urla’ya aktarıldı.

Haberin Devamı

40.yılını kutlayan Koruncuk Vakfı Koruncukköy Urla’da eğitim hayatı risk altında ve yaşam desteğine gereksinim duyan kız çocuklarının yalnız barınma ve eğitim değil, kültürel ve sportif alanlarda da destekleyerek sağlıklı, güçlü ve örnek bireyler olarak topluma kazandırmaya devam ediyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!