Körfez’de "5 oktav" ses yankılandı

Güncelleme Tarihi:

Körfez’de 5 oktav ses yankılandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 06:24

Ateş Arya tescile layık sesiyle dinleyenlerine, Yeni Nesil Hayat da konsepti ve lezzetleriyle misafirlerine doyumsuz geceler yaşatıyor.

Haberin Devamı

 

Akçay Kordon’un seçkin mekanı "Yeni Nesil Hayat", çok özel bir sesin sahibi Ateş Arya'yı Körfez’e kazandırdı. Perşembe, cuma ve cumartesi geceleri sahne alan Arya, mandolini, 5 oktav genişlikteki sesi ve ekibi ile kıyıya vuran denizin dalgalarını adeta geriye döndürdü.

Körfez’de 5 oktav ses yankılandı

Sokak müzisyenliğinde de usta

Geleneksel şarkı ve türkülerin yanı sıra, pop ve nostaljik eserleri de kendi özgün yorumu ile sunan Ateş Arya, mutlaka dinlenilmesi gereken bir sanatçı. Aslında bu özel sesi, Sertab Erener'in Kadıköy-Beşiktaş vapurunda sergilediği canlı sokak sanatçıları videosundan tanır bir çok müzik sever. Sokak müzisyenliği konusunda çarpıcı çalışmaları olan, üretken bir sanatçı. Aynı zamanda tam bir Kuzey Ege insanı. Kendisi Ayvalık Bağözü Köyü doğumlu ve Edremit ticaret lisesi 96 yılı mezunu.

Haberin Devamı

Sesinin tescilini almak istiyor

Uzun seneler müzikle profesyonel anlamda iç içe olan sanatçının, 300'e yakın bestesi var. Çok farklı ve etkileyici bir sese sahip olan Ateş Arya, " Dinleyenler özel bir sesim olduğu yorumunu yapıyor. Ben de sesimin tescilini almak istiyorum" diyor. 

Yeni Nesil Hayat, Akçay’a zenginlik kattı

Sanatçıya sahnesini açan Yeni Nesil Hayat restoran, Akçay Kordon’una bu yazdan itibaren zenginlik katan mekanlar arasında, sıradan yerini almıştı. Şahane manzarası, zengin menüsü, merkezi lokasyonu ile birçok yönden tercih edilebilir bir ortam. Ege otlarını mevsimine göre bulabileceğiniz Yeni Nesil Hayat, müzisyen seçimleri ile de unutulmaz geceler geçirmenizi sağlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!