Konuklarını bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Konuklarını bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2021 20:45

Bir Sunset Hospitality markası olan METT Hotels&Resorts’un dünya çapındaki ilk oteli METT Hotel&Beach Resort Bodrum, kapılarını misafirlerine açtı. Sosyalleşme ve eğlence merkezli bir yaşam tarzı sunan tesis, Ege manzarası ve plaj hayatının keyfini çıkaranlar için benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor. Lobiye girer girmez konukları karşılayan Laura Margarita’nın doğadan ilham alan dev boyutlu eserleri, tepeden görülen uçsuz bucaksız denizin maviliklerine karışıyor.

Haberin Devamı


Modern, minimalist ve bohem-şık bir stilde tasarlanmış otelin özenle dekore edilmiş 72 odası ve 31 süit, loft ve özel villası mevcut. Teraslı ve bahçeli olanların yanı sıra kendine ait özel havuzu olan villalar da uzun veya kısa dönem konaklamalar için misafirlerin hizmetinde. Otelde ayrıca, retro stilde tasarlanmış sonsuzluk havuzu, kapalı havuz, Türk hamamı, MOI Spa, RAISE Fitness ve yine özel havuzu bulunan gün boyu kişisel hizmet alınabilen geniş kabanalar bulunuyor.
Provensal stildeki muhteşem menüsü ve kabaret tarzı eğlence anlayışı ile düzenli olarak farklı sanatçı ve DJ’leri ağırlayacak, alışılmış beach club kavramına yeni bir soluk getirerek deniz kenarında geçirilecek harika
bir günü yeniden tanımlayan ‘Folie’ bu yaz yaşamın güzelliklerini kutlayanların buluşma mekanı olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!