Komşu Kahve'de

Güncelleme Tarihi:

Komşu Kahvede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 11:42

Komşu Kahve'de

Haberin Devamı

İZMİRLİ iki girişimcinin açtığı Komşu Kahve, özel tatları ve farklı sunumlarıyla ilgi odağı oldu.

İzmirli girişimciler Arda Galin ve Alişan Yıldız, kurdukları Bisquitte Cafe'nin ardından şimdi de Komşu Kahve ile İzmir'e yeni bir marka kazandırdı. Alaçatı ve hemen ardından Alsacak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde açtıkları şubeyle iki noktaya ulaşan Komşu Kahve, müşterilerine hem 3'üncü nesil demleme kahve zevki, hem de kaliteli klasik lezzetler sunuyor. Komşu Kahve'nin, hem içerik hem de lezzet olarak benzerlerine göre farklı özellikler taşıdığını belirten Komşu Kahve ortaklarından Arda Galin, Komşu Kahve'nin konsept ve mönü içeriği üzerine bir yıla yakın süre çalıştıklarını söyledi.

Çalışmalarının sonucunda hem ürün kalitesi, hem de sunum ve ürün çeşitliliği olarak farklı bir marka yarattıklarını dile getiren Galin, zengin mönüleriyle her damak zevkine hitap ettiklerini dile getirdi.

Nutellalı Türk kahvesinden, Türk kahveli soğuk içeceklere, sufleden sandviçlere kadar müşterilerine geniş bir yelpaze sunduklarını dile getiren Galin, “Nutellalı Türk kahvesi, füme Türk kahvesi ve Türk kahveli soğuk içecekler aynı zamanda bir ilk olma özelliği de taşıyor. Misafirlerimiz bu yeni lezzetlere şimdiden büyük ilgi gösteriyor. Türk kahvelerimizin diğer bir özelliği de çekirdekleri. Şimdiye kadar Türk kahvesi yapımında kullanılmamış kaliteli çekirdeklerden öğüttüğümüz kahvelerimizi misafirlerimize sunuyoruz. Bu da lezzet ve kalite olarak, Türk kahvelerimizin diğer Türk kahvelerine göre öne çıkmasını sağlıyor" dedi. Üçüncü nesil kahvelerin yanında klasik kahveleri de İzmirlilerle buluşturarak her nesile ve damak zevkine hitap ettiklerinin altını çizen Alişan Yıldız da, “Kahvelerimiz özel sunumları ve kendilerine has tatlarıyla şimdiden beğeni toplamaya başladı. Nitelikli kahvelerimizin yanında mutfaklarımızdan çıkan aperatif, sandviç ve pasta çeşitleri ile de mönümüz oldukça zengin. Bu anlamda İzmir ve İzmirliler'e keyifle zaman geçirebilecekleri yeni bir marka hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!