Kızılcabölükspor golü unuttu

Güncelleme Tarihi:

Kızılcabölükspor golü unuttu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 12:45

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde 24Erzincanspor'la 0-0 berabere kalan Kızılcabölükspor, 3'üncü hafta sonunda da galibiyetle tanışamazken, yine gol sevinci yaşayamadı.

Haberin Devamı

Sezonun ilk maçında evinde Sancaktepe Belediyespor'la 0-0 berabere kaldıktan sonra deplasmanda Beylerbeyi'ne 1-0 yenilen sarı kırmızılı ekip, dünkü 24Erzincanspor randevusunda da gol atamadı. Yeni sezonda 3 hafta sonunda 2 puanla 17'nci sırada kaldı. Kızılcabölükspor perşembe günü kupada Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek.


Ligin uzun bir maraton olduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, "Henüz yolun başındayız. 24Erzincanspor karşısında gol yollarında yine sıkıntı yaşadık. Rakibe pozisyon vermedik ama biz de pozisyona giremedik. Çocuklar iyi niyetle mücadele ediyorlar fakat yine de kendimize çeki düzen vermeliyiz. Ne yaptığımızı bilerek oynamamız lazım. Final paslarında ve son vuruşlarda acemice işler yapmamamız gerekiyor. Hatalarımızdan dersler çıkaracağız. Kazanamamanın stresini üzerimizden atmalıyız. Alacağımız bir galibiyet bizi düzlüğe çıkarır. Önlemlerimizi alacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!